Szűz tea kapszula és fehérje por? Melyik hatásosabb? melyik a lég olcsóbb? gyogyszertarban lehet szerezni?
Vannak mellékhatások?
Maximum 3000ft ot költenek
Persze mozognék mellette
Mire lenne hatásos a fehérjepor? Az egyszerűen fehérje, igaz, laktató makrotápanyag, de majdnem ugyanolyan étel, mint a többi fehérje.
Mindenképpen azon fog múlni a fogyásod, hogy mit és mennyit eszel, adott aktivitás mellett.
Fehérjepor lényege az hogy több fehérjét tudj bevinni az izmosodás miatt, de egyébként totál semmi értelme ha fogyni akarsz.
Ha fogyni akarsz, változtass az étkezéseden, leginkább a szénhidrátokat kerüld nagy ívben, és bizony fontos a mozgás is.
A mozgás terén sem mindegy mit csinálsz egyébként.
A szűztea kapszula az nem fogyaszt. Én csak azért vettem hogy az anyagcserém picit rendben tartsa. Bár egyénfüggő ki hogy bírja, én hetente 2-3 alkalommal veszek be egy kapszulát kb 10-12 óra múlva kell nagy wc-znem, de szépen kiürülök tőle, mondjuk nekem a 12 órás összevissza időbeosztásom miatt nincs normális időbeosztásom hogy mikor egyek, alvás előtt kevesebbet eszek, de sokszor totál összevissza és időnként így ezzel rendbe tudom tartani a dolgokat, de fogyásra semmi esetre sem jó.
A barátnőm jó ideig szedte kúraszerűen, és ettől semmit nem fogyott. Amikor elkezdtem vele fogyni és az én módszerem szerint csináltuk egyből látványosabb eredményt ért el ő is mint én.
Nem vittük túlzásba, sétáltunk, lépcsőztünk, felváltva szoba bicikliztünk és erősítés terén is csak saját testsúlyos edzést végeztünk. Sok idő kellett hozzá, nekem a fogyásomnak ez a második szakasza, eleinte ugyan ezzel a módszerrel rengeteget fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!