Ennyit híztam vagy ez még nem a végleges? (Többi lent)
Igen, karácsonyi zabálás volt. Igazából súlyt tartok, nem is akartam magam visszafogni karácsonykor. Rengeteg rokonnál voltunk, rengeteget ettem az elmúlt napokban. Most először álltam rá a mérlegre, 1.2 kg-mal mutatott többet mint 24-én reggel. Nagywc után voltam, tehát ez nem befolyásol. Ennyit hízhattam? Vagy ez még az étel és a víz bennem? Az normális hogy most nem kívánok semmit? Azért egyek valamit a nap folyamán akkor is ha nem kívánom?
17/L
Ez semmi. Simán összehozok 3 kilót is viszonylag kevés többlettel, miközben 10-20 dekánál nem jöhet fel több az energiamegmaradás törvénye alapján... Rengeteg vizet meg lehet kötni így (főleg, ha szénhidrátszegény étrendről váltunk szénhidrátosra), némi salakanyag is benne lehet a buliban... Emiatt nem kell aggódni. 2 kiló lefelé is le tud menni napok alatt, ha az ember visszaáll a rendes étrendjére.
Normális, hogy nem vagy éhes s étvágyad sincs, ha túletted magad korábban. Bár nem mindenki mindig ilyen, persze. Sok embernél a jóllakás nem megy át a következő napra, nálam speciel igen, sőt, több napig is eltarthat a dolog, no persze nem akkor, ha nem eszem semmit, de minimális étellel is jóllakhatok.
Nem gondolom, hogy erőltetni kell az evést, de speciel a fehérjét szeretem bevinni ilyenkor is, max. egy napot hagynék ki, ha nagyon muszáj (ami nem jellemző). Úgyhogy ilyenkor a fehérjére s a zöldségekre koncentrálok, az energiabevitelre annyira nem. Ez így elég jónak tűnik nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!