Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol tudok chia magot venni,...

Hol tudok chia magot venni, jó áron? Mit ajánlotok még?

Figyelt kérdés
Többen ajánlották már nekem a chia magot, tényleg jó fogyókúrához? Szeretnék egészségesebben táplálkozni és mozogni is közben. Fév év alatt látványos eredményt szeretnék elérni (-10 kg). Hol és milyen árban lehet megvenni, mekkora mennyiséget? Nem szeretném rendelni (árgépen néztem). Mit ajánlotok még reggelire vagy vacsorára?
2016. dec. 26. 21:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Tojás zöldségekkel, tojás sonkával, joghurt, túró édesen, vagy túró zöldségekkel, zabkása, ha neked belefér akkor teljes kiőrlésű zsemle, ha nem akkor zöldségek, különböző krémekkel, pl halkrém pritamin paprikával, uborkával vagy körözött ezekkel. Én simán rákenem a paprikára a krémet és kis főtt tojással megeszem. Chia magot nekem anyukám szokott venni a tescoban szerintem simán, de nem tudom ott milyen árban van. Én szeretem az ízét, de elsőre picit fura volt. Én rétegezve szoktam enni, joghurttal és valami gyümölccsel.
2016. dec. 26. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!