Mi a velemenyetek, Ariana Grande tenyleg termeszetesen fogyott le?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy vegan, de mikor ezt eldontotte, meg utanna is volt hogy fankot "nyaldosott"2016. dec. 23. 14:29
1/5 anonim válasza:
A megfelelő étrend és edzés csodákra képes.
Emellett egy nagyon fiatal lányról beszélünk, ilyen korban nagyon könnyű fogyni, átalakulni.
Emellett ha mégsem természetesen fogyott volna, az miben változtatna az eredményen? (Amúgy is mi az a nem természetes? Bypass és hasonlók? )
2/5 anonim válasza:
Természetesen?
kb 6-8 kilót dobott le, 2 hónap diéta+ sport és meg is vagy, mi ebbe az extra?
3/5 anonim válasza:
Állítólag már évek óta vegán, de azóta fogyott le, amióta nem eszik gyorsételeket, csak természetes ételeket.
Annyira nem szokott érdekelni a sztárok étrendje, csak utánaolvastam a kedvedért. Az viszont számomra is érdekes volt, hogy azért visel póthajat, mert a saját haja teljesen tönkrement...
4/5 anonim válasza:
... nem tudom hogy nektek feltűnt-e az hogy sose volt kövér, ezért nem is tudott lefogyni, csak egy párhuzamos univerzumba.
5/5 anonim válasza:
Annyira nem drasztikus a fogyás, hogy ahhoz bármiféle segédeszközhöz kellett volna nyúlni. Inkább csak szálkásodott. Nyilván többet sportol és figyel arra, hogy mit eszik. Egyébként látszik rajta, hogy nagyon jó az állóképessége, amennyit ugrabugrál a színpadon és mégis egész szépen énekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!