Mennyi időbe telne összehozni?
Most 172 cm es 62 kg vagyok. Nem vagyok izmos vagy ilyesmi, eleg nagydarab vagyok. Es januártól életmódot szeretnek váltani egészséges táplálkozással es rendszeres edzéssel (heti 6× edzenek).
Igy szeretnek majd kinézni: [link]
Az a kerdes hogy mennyi időbe telne ezt összehozni? Mert gondolom nem egy ket honap. Szvl ugy hany ev? Egy ev alatt ossze lehet hozni?
16L
Lehet nem erre a válaszra számítasz, de nagyon valószínűtlennek tartom, hogy egy átlagos kinézetű lány ilyen alakot önerőből el tudna érni. Emögött rengeteg pénz van, neki ez a munkája, élete, hogy így nézzen ki, mellette nem tanul, nem dolgozik, nincsenek olyan problémái, mint neked vagy nekem. Az egészséges fitness étkezés, a személyi edzővel végzett konditermi edzések és egyéb szépészeti beavatkozások horror árban vannak, arról nem is beszélve, hogy a képeken általában a valóság egy kiretusált verzióját látod.
Ne hasonlítgasd magad senkihez, nem vagy kövér, ne tűzz ki irreális célokat magad elé, mert csak csalódás fog érni. Ez nem azt jelenti, hogy nem tehetsz a jobb alakért, egészségért és nem hozhatod ki magadból a maximumot, csak kicsit légy elfogadóbb magaddal, szeresd önmagad. De ez nem januártól kell, hogy kezdődjön, hanem most, ebben a pillanatban. Az ilyen majd hétfőtől, majd jövőre, stb diéták pár hét alatt bedőlnek. Amíg nincs meg a sziklaszilárd elhatározás, addig belekezdeni is kár, mert az agyament diétákkal csak többet fogsz felszedni, mint amennyi lemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!