Miért nem tudok lefogyni?
Figyelt kérdés
Az elmúlt másfél évben fogytam 10 kilót és most 55 vagyok, 168 cm magas és szeretném ha vékonyabb lábaim lennének mert elég vastagnak látom őket és úgy érzem, hogy az a 10 kiló könnyebben lement mint most ez az utolsó pár kiló amivel már egy jó fél éve küzdök. Betartom a napi kcal keretemet, eszek zöldséget, gyümölcsöt, húst,tejtermékeket, mindenfélét egyaránt és mértékkel. Heti 2x aerobikozok és heti 2x futok+mindennap itthon is edzek de mégis semmi változás mi lehet ennek az oka? Egész héten nem eszek édességet és van, hogy hétvégén kicsit elengedem magam és engedek a csábításnak. Vajon ez lehet a probléma vagy mi?2016. dec. 11. 20:28
1/4 A kérdező kommentje:
18 éves, lány vagyok
2016. dec. 11. 20:28
2/4 anonim válasza:
Egyáltalán miért akarsz fogyni? Egy normális láb nem vékony, az nem ok rá. Testzsírszázalékod?
3/4 anonim válasza:
Az a gond, hogy van izom a lábaidon? Akkor talán túl sokat edzel. A súlyod teljesen jó.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát van izom persze de néhol még látszik hogy zsír is van s azt szeretném eltüntetni a fenekemről s a combom hátsó részéről meg a vádlimról, hogy csinosabb legyek
2016. dec. 11. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!