Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi kalória van 1 szelet...

Mennyi kalória van 1 szelet (vagy 100 gramm) cigány sonkában?

Figyelt kérdés
Mihez áll legközelebb, melyik fajta sonkához, milyen fajta húsból készül? Nem találok róla sehol adatot (kalória, fehérje, ch, zsír számláláshoz). Aki többet tud, az esetleg leírhatná a fehérje, ch, zsír tartalmát is. Köszönöm! :)

#kalória #cigány sonka
2016. dec. 2. 15:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Ahida márkájú (vagy mi), azt hiszem.
2016. dec. 2. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Disznòhùs? Marha? Csirke? Melyik része? Hiàba sonka, az max a neve.
2016. dec. 2. 15:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Ennyit tudok róla én is, meg hogy az egyik Coop üzletben vettük.

[link]

2016. dec. 2. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem más sonkás szalámi szerint számold. (De elvileg a csomgaolásán rajta kell, hogy legyen, az üezletben meg tudod nézni, meg esetleg lefényképezni az adatokat)
2016. dec. 2. 16:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Szüleim vették, szeletelve. Eredeti csomagolás nincs. Mindegy, azért köszi! :)
2016. dec. 2. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Amit idöközben találtam, a forgalmazó szerint hasonló termékek a Pulyka pizza sonka rúd, illetve Nyári túrista rúd nevü termékek.

Szerintem ha ezeket megkeresed, akkor azzal jól be tudod saccolni.

2016. dec. 2. 17:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az erőfeszítéseid, ment a zöld kéz. Beírtam kalóriabázisba az általános sonkát, biztos nincs hatalmas eltérés, jól van az úgy. Még egyszer köszönöm!
2016. dec. 2. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!