Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki 3-4honapig csak...

Ha valaki 3-4honapig csak csirkét es zoldseget eszik lehet valami baja? Melle szed halolajkapszulat es kókusz zsírral főz illetve olivaolajat tesz a salátarq hogy meglegyen a zsirbevitel.

Figyelt kérdés
2016. dec. 1. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Egészséges ember megfelelő kiegészítők mellett bizonyára jól bírja (a kalóriát kivéve, arról később). Nem ad meg mindent, amit kell. Pl. kálcium kevés van a húsban, s a zöldségben sem olyan sok. A magnézium is gond lehet. Most csak ezeket néztem, nekem ezek elég fontosak s az én étrendemben sincs elég.

A zöldségek sokfélék. A mennyiség és a faj sokat számít.

Viszont ez jó eséllyel koplalás, ha csak a kötelező zsírbevitel miatt van némi zsiradék.

Ilyen étrenden sok zsír kell - bár ha megoldod napi több kiló, lehetőleg kalóriadúsabb zöldséggel a kalóriabevitelt, akkor nem szóltam.

2016. dec. 1. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:
dehogy koplalás ez. ha emellé megy egy kis multivitamin, c-vitamin, halolaj, akkor semmilyen hiányod nem lesz.
2016. dec. 1. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk, koplalás-e. 40 dkg csirke (ami pl. nekem kicsit túl sok fehérjét ad, hiába gyúrok), némi saláta és némi zsír simán lehet koplalás.
2016. dec. 1. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Én napi 50 dog csirkét eszem (amióta elhagytam a reggeli tojásfehérjét), meg zöldséget. A mennyiség változó, attól függ, mit eszem. Saláta az alap este (jégsaláta, répa, paradicsom, uborka, lilahagyma, jalapeno), emellett napközben spenót, cékla, szárzeller, kelbimbó, spárba, ilyenek. Néha krumpli. Multi vitamin, C-vitamint, magnéziumot szedek. Halolajat nem, valamiért nem marad bent. De eszem magokat még olívabogyót. Jelentem, még élek! :D
2016. dec. 1. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
50dkg akart lenni
2016. dec. 1. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!