Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 16 óráig nem eszek tényleg...

Ha 16 óráig nem eszek tényleg elkezdi felhasználni a szervezetem a feleslegesleget?

Figyelt kérdés
Ha 16 óráig nem eszek tényleg felhasználja a szervezetem a felesleget?
2016. nov. 29. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
tényleg nem
2016. nov. 29. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de mit érsz vele, ha az elveszített zsír visszatöltődik? Kalóriadeficit nélkül nem fogsz fogyni. Azzal pedig időszakos böjt nélkül is, ettől még sokaknak hasznos ez.
2016. nov. 29. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez így van. 15.59-ig raktároz utána felhasznál.

Nagyatyaúristen...

2016. nov. 29. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:
No igen, jó kérdés, mire gondolt a kérdező, én a 16 órás böjtre gondoltam, mert időpontként a 16 órának nincs semmi értelme.
2016. nov. 29. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:

anyagcserétől függ. amikor jó az anyagcsereje valakinek, akkor ha 16h-ig nem eszik, és 4-8 között meg bevisz mondjuk úgy 800 kcal-t, összességében fogyni fog.

de aztán eljön a választóvonal a jó és a rossz anyagcsere határát átlépi, és a szervezet abból garázdálkodik, amit kap, vagyis ha négyig semmiből, és akkor "besleepel" vagyis energiatakarékos üzemmódba vált, aztán a kapott 800-át meg gyorsan elteszi a nehezebb időkre.... jól le is lassul az anyagcsere és aztán jajj az embernek, ha egyszer mégis eszik rendesen... az is raktárra kerül.

hosszú távon aztán már bármi hízlalni fog...

abból kell kiindulni, ami normális. 4

szóval fogy

2016. nov. 30. 00:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Előző, a semmiből nem lehet raktározni. De a koplalástól lassul az anyagcsere, valóban. Ebben az nem számít, hogy a 800 kcalt hogyan osztja el.

Ha az evési időszakban rendesen eszik az ember, akkor nem lassul be az anyagcsere. Napi egyetlen étkezésnél sem (persze fogyást az is csak deficitben okoz).

2016. nov. 30. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!