Mézet süteményekben mivel helyettesíthetem?
Figyelt kérdés
esetleg mézeskalács fűszerkeverékkel?2016. nov. 27. 20:55
2/10 A kérdező kommentje:
és ott, ahol fontos a mézes íz? pl. mézeskalács/mézes-krémes
2016. nov. 27. 21:21
3/10 anonim válasza:
A mézet a mézeskalácsban nem lehet helyettesíteni.
6/10 anonim válasza:
Nem lehet helyettesíteni, csak a méznek van méz íze.
Lehet készíteni mézeskalácsszerűséget fűszerrel és édesítővel, de az nem lesz olyan.
Ahogy "igazi" kenyeret sem lehet keményítő nélkül készíteni, nagyon más lesz.
A viszonylag szénhidrátszegény mézes se jött össze (bár finom volt, csak nem az a süti), bár én próbáltam (méz azért volt benne, anélkül főleg nem megy).
7/10 anonim válasza:
Agave, juhar, rizs szirup, ezeknek hasonló íze van a mézhez, vegan-ok is ezeket használjuk.
8/10 anonim válasza:
Semmivel.
Ha nem ehetsz édességet, sütit, akkor ne egyél mézeskalácsot.
Vagy egyél egy-két darabot, attól semmi bajod nem lesz. Csak nem kell bezabálni.
És a többi hozzávalót mivel helyettesíted? Pl. a lisztet?
Mi lesz ebből a sütiből? Mert hogy mézeskalács nem, az tuti.
9/10 anonim válasza:
Az előzőnek totál igaza van... Bár a liszt az lehet zab, az legalább lassú és rostos, sokaknak belefér (nekem pont nem, de ezt valahogy azért túl tudom élni :D néha eszem egy keveset, máskor pedig eszem mást, nagy kaland).
10/10 anonim válasza:
Nem tudom, honnan szeditek, hogy mézeskalácsot akar enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!