A "kannás" bor hizlal?
A kannás bornál szerintem nem az a kérdés, hogy mennyi kcal van benne,hanem hogy egyáltalán miből van...
Én is szoktam alkalmanként inni, de csakis minőségi száraz vöröset és csak egy-két pohárral.
júúúj :) :)
hát a kannás bor az elég kemény dolog.
mondanám, ha csak azt iszod, akkor biztosan CSONTTÁ soványodsz, egy idő után (már ha koporsós temetésed lesz) :)
2,5 deci igazi vörösbor (14%) 230 kcal... de ez igazi szőlőből, hagyományos eljárással készült bort jelent...
a kannásbor nem tartalmaz annyi szőlőt, ellenben cukrot igen, szerintem több kalóriával számolhatsz.
az alkohollal inkább az a baj, hogy - kihajtja a vizet, és cserébe később a szervezet spajzol, vagyis több vizet köt meg - így az anyagcsere is romlik, meg hát kinézetre is vastagszik az ember...
aztán éhes is lesz tőle a fogyasztója, így ez még több kalóriabevitelt jelent.
a jóféle bor inkább megéri... az a pár forint árkülönbözet az egészséget szolgálja, és persze a tiszta bor-piac érvényesülését, a pancsolás leáldozását (egy igazi bor-rajongó ebben bízik) :)
nem érdemes összességében "sz@rt" inni, hidd el.
a fogyóba beleférne amúgy a bor, én 3 hónap alatt úgy dobtam le véncsaj fejjel 10 kilót, hogy közben boroztam, de csakis jó félét.. és persze nem nyakra-főre, csak alkalmanként, 3-6 naponta ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!