150 centihez hány kilónak kellene lennem, hogy igazán vékony legyek?
Figyelt kérdés
Tehát nem átlagos testalkatú, hanem kifejezetten vékony. Most vagyok 50 kg.2016. nov. 26. 17:09
1/8 A kérdező kommentje:
Csinos, sportos, feszes hasat, lábakat szeretnék, tulajdonképpen modell testet.
2016. nov. 26. 17:10
2/8 anonim válasza:
45 kilo ala ne menj, mert az gebe. Nemi tornaval, annyi boven eleg.
3/8 anonim válasza:
Ennyi jó, amennyi most vagy. De ahhoz, hogy formás legyél edzeni is kéne.
4/8 anonim válasza:
"Csinos, sportos, feszes hasat, lábakat szeretnék, tulajdonképpen modell testet." - ehhez sportolni kell, nem fogyokurazni. Ha meg sportolsz, akkor teljesen mindegy, hany kilo vagy. Itt egy pelda, hogy miert: [link]
5/8 anonim válasza:
Egyik barátnőm ehhez a magassághoz 42 kiló. Ő elég vékony, csinos és sportos, bár ez csontozatfüggő is.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Én a 43 kg-t céloztam meg. Sok sporttal, személyi edzővel és kímélő étrenddel.
2016. nov. 26. 23:40
7/8 anonim válasza:
Szerintem simán mehetsz 45 kg alá
Én 166-168-hoz vagyok annyi, és így vagyok "kifejezetten vékony"
40 kg körül lennél az szerintem, bár ez attól is függ, milyen a csontozatod és mennyi izom van rajtad, na meg hogy mit jelent nálad a kifejezetten vékony...
BMI igaz hogy nem sok mindent mond el, de az alapján 36-37 kg-mal lenne ugyanannyi mint nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!