Szerintetek ideális a testsúlyom vagy fogynom kéne ha 17 vagyok 172 cm és 46kg? Nektek mennyi az arány?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat! Ha linjeket is tudnátok küldeni a testetekről az is jó... 😊2016. nov. 22. 22:24
11/20 anonim válasza:
Vékony vagy.. Egyél nokedlit, hízni fogsz tőle😊😂😂
Képet meg miért küldjek magamról ha te nem? :D küldj te utána én is fogok..175cm, 60kg, 17f :D
12/20 anonim válasza:
Irigyellek, én 168 centihez vagyok 45-46 kg
Nem kell hízni, de fogyni se, szerintem szép, ha valaki ennyire vékony
13/20 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok,166 cm és 52 kg.Ugyhigy ne aggódj,szerintem ideális a testsúlyod és a magasságod is.
14/20 anonim válasza:
Bár talán a testsúlyod nem annyira.
15/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Remélem igazad lesz😊
2016. dec. 29. 14:44
16/20 anonim válasza:
Fogynod semmiképp se kell, de ha szeretnél kicsit "kevésbé" csontos lenni, akkor esetleg valami izmosító sportot (pl. Nekem ilyen a balett) választhatnál, de ha téged nem zavar az alkatod, és te elégedett vagy magaddal akkor csinálj mindent úgy ahogy eddig is. Valószínűleg testképzavaros vagy, ha kövérnek hiszed magad (nyugi én is testképzavaros vagyok, szóval ha megnyugtat, nem vagy ezzel egyedül), a lényeg hogy fogynod semmiképp sem kell. :)
17/20 A kérdező kommentje:
köszi utolsó válaszoló.. igen észrevettem, és már azóta sokat javultam 2kg hízás XD ( bár mondjuk az étel mennyiségétől függ mennyit hízok, mert van amikor csak egyet aztán visszaáll de most már 48 a tartós :)
2017. máj. 3. 14:38
18/20 anonim válasza:
Bocsi , hogy így fogalmazom , de normális vagy 😂
Minek kellene fogynod ... 15 évesen vagyok 46
19/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom utolsó válaszoló😂
"Abban az időben" még az önképzavaros korszakomat éltem☺
2017. máj. 12. 22:13
20/20 anonim válasza:
Atyauristen 😅 én ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezem, de anorexias vagyok(nem testképzavaros)… ha valaki utólag látja ezt a kérdést és fiatal befolyásolható korszakát éli, neki üzenem, hogy nem, nem néznek ki jól ezek a paraméterek, sőt undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!