Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
2 napja átestem egy hányásos éjszakán (ezt nem szeretném kifejteni...) és azóta fogytam 6 kg. Most 174cm/59kg vagyok. Az ilyen hirtelen testsúlycsökkenés normális ilyen esetekben?2016. nov. 20. 08:50
1/4 A kérdező kommentje:
Mielőtt még valaki azt hinné, hogy hánytattam magamat elvetem ezt a lehetőséget! Vírus volt.
2016. nov. 20. 08:52
2/4 anonim válasza:
Mindenkinek mashogy reagal a szervezete,szerintem ilyen esetben ettol nem kell megremulni.Eleve ketlem h 6kg zsir a fogyas,ilyenkor a viz es a beltartalom is kiurul..a viz miatt pl menzeszkor is tobb kiloval tobbet mutathat a merleg...de igen a betegseg miatt a gyogyulas/laz leeszi a zsirt is,nekem is volt ilyen ejszakam
Jobbulast:)
3/4 anonim válasza:
Nálam is volt ilyen még kis koromban amikor drasztikusan sokat fogytam. Szóval szerintem ez sok emberrel megesik.
4/4 Andizsuzsi válasza:
Normális. De ez nem fogyás, csak vízvesztés és a beleid kiürülése (gondolom nem is nagyon ettél pár napig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!