Anyagcsere felpörgetés 10 nap után?
Hallottam ilyet, no de nem zabálással, egyszerűen több ch vagy több kalória stílusban.
Ha te zabálni akarsz 10 nap után, akkor gondold át az étkezésedet, mert gondok lehetnek.
Azt csinálsz, amit akarsz, amúgysem vagyunk egyformák. Van, akinek hasznos az ilyen, van, aki kihagyja és szépen fogy a kiegyensúlyozott deficites módszerével s még élvezi is (nem azt mondom, hogy akinek hasznos, az nem eszik jól! van mindenféle eset :)).
Én pl. alapból nem akarok kilengeni, csak megtörténik, ártani tuti nem árt, szabadabb érzés is, de az én anyagcserém imád hirtelen gyorsítani, ha kell, lassulni kevésbé szeret, megvannak az előnyei. De van, aki más és jobb, ha nem zabál be.
KELLENI tuti nem kell. Illetve igazán kemény diétát ne tartson az ember... Bár ha koplal, akkor 10 nap már sok is, rég belassul az anyagcsere, ezt sokkolni zabanappal nem nagy ötlet. De mondjuk 1300-as napok után egy 2000, az épeszűnek tűnik számomra (a számok egyénfüggőek), pont ilyeneket csinálok mostanság, ha jó vagyok, bár azért gyakrabban. A fő, hogy jól érezze magát az ember és rendes deficitben legyen átlagban, nincsenek ilyen fix szabályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!