A nikotin tapasz tényleg felpörgeti az agyat?
Figyelt kérdés
Elkezdtem nézni a Sherlock című sorozatot és abban volt hogy Sherlock nikotin tapaszt használt, hogy jobban tudjon gondolkodni és kíváncsi lettem ez vajon a valóságban is így van tényleg? Pl segíteni tud egy vizsgán ha raknék magamra tapaszt? (nem dohányzom mellesleg) Köszi a válaszokat, hátha valaki tud erről valamit.2016. okt. 27. 13:07
1/6 anonim válasza:
Inkább koffeintablettát vagy hasonlót javasolnék.
3/6 anonim válasza:
Ha még nem használtad akkor nem fog segíteni.
4/6 anonim válasza:
Szerintem pont akkor lehet a legerősebb a hatása, később egyre több kell, ha rászokik valaki.
5/6 anonim válasza:
Kivéve persze, ha rosszul lesz, mert gondolom az is előfordulhat, na, az nem sokat segít egy vizsgán :)
6/6 anonim válasza:
Igen! Ha te azért teszed fel, hogy felpörgessen, és persze hiszel is benne. (így működik a placebo). Egyébként meg sz*rt se csinál.
De ennyi erővel, tegyél magadra egy rendes tapaszt, "felpörget" felirattal, és persze, higgy is benne. Tuti, hogy működni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!