Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik a legolcsóbb NIKOTIN...

Melyik a legolcsóbb NIKOTIN tapasz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most szeretném letenni a cigit, és a szakorvos nikotintapaszt javasolt. Azt mondta hogy közepes erősségű kell. Utánanéztem, ez kb 15mg/tapaszt jelent.

Tehát az lenne a kérdésem, hogy melyik a legolcsóbb vagy hol a legolcsóbb (patikánkként nagy eltérések lehetnek).

2016. márc. 25. 15:40
 1/3 Kornél bácsi válasza:

Üdv!

Lehet, hogy lefognak pontozni, de megkockáztatom, mert lehet hogy segíteni fog.

Én az E-cigit javaslom. 6évet dohányoztam (kolegáim van aki 10-15) Ma már jópáran e-cigizünk.

Nikotin tapasszal csak a nikotint pótlod. Az mozdulatot, érzést.. azt hogy valamire "használod a tüdőd és a szád nem".. persze mondják, hogy rágó, meg szotyizás stb...

Sok ismerősöm dohányzott, sok közülük már egyáltalán nem vagy van aki e-cigizik. De egyről sem tudok, aki tapasz miatt szokott volna le.

Sajnos a tényleges kérdésedre nem tudok válaszolni. Csak mondok egy lehetőséget, amit érdemes meggondolni.

Sok sikert és erőt kívánok hozzá! :)

2016. márc. 25. 15:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de nekem az e-cigi nem jött be. Pedig igen-jó készülékem van (állítható feszültségű, szívásszámlálós- LCD kijelzős, és persze kék háttérvilágítással).

Én leginkább a nikotinmentes cigit szeretném (ami füstöl, és ugyan úgy el tudom nyomni).

2016. márc. 25. 16:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudtommal van nikotinmentes cigi, csak nem Magyarországon (régen lehet itt is volt nem tudom, de most biztos nincs). Viszont ha tudsz angolul és rákeresel a "nicotine free cigarettes buy" kifejezésre akkor találsz. Rendes dohány van benne, meg ugyanúgy van a hüvelyben stb. csak nikotinmentes. A rendelés menetével nem vagyok tisztában, hogy kell-e vámot fizetni de egy próbát megér.
2016. márc. 26. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!