Mi van akkor ha veletlenul tobb pyruvat-ot vettem be? Ketto helyett negyet.
Figyelt kérdés
Mikor hazaertem egybol bevettem 2db Pyruvatot, de teljesen elfelejtettem es zuhanyzas utan megint bevettem kettot. Milyen mellekhatasi lehetnek? Esetleg jobban fog hatni mint egyebkent? :)2016. nov. 14. 22:23
1/2 anonim válasza:
Fogyókúrázni pont nem jó, de lehet tőle hasmenésed.
Pyruvate is sold as a weight-loss supplement, though evidence supporting this use is lacking. A systematic review of six trials found a statistically significant difference in body weight with pyruvate compared to placebo. However, all of the trials had methodological weaknesses and the magnitude of the effect was small. The review also identified adverse events associated with pyruvate such as diarrhea, bloating, gas, and increase in low-density lipoprotein (LDL) cholesterol. The authors concluded that there was insufficient evidence to support the use of pyruvate for weight loss.[8]
2/2 A kérdező kommentje:
Oke, mindegy, nem lett tole semmi bajom, csak 7dekaval kevesebb lettem reggelre mint tegnap reggel voltam. szerencsere nem lett semmi karos kovetkezmeny. :)
2016. nov. 15. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!