Szerintetek van értelme így karácsony előtt egy 28 napos, elég szigorú, de hatásos diétába még belekezdeni?
"Sokak nem azert bunkok mert bantani akarnak hanem mert ez a 28 napos valami hatalmas butasag"
Én azért váltottam stílust,mert mondjuk neki,hogy ne csináljon hülyeséget, de a tudatlan,önérzetes, dagadt nő megmondja, hogy márpedig az a jó, amit ő kitalált,azt fogja csinálni. Akkor mi a rákért kérdezi meg?
Mindenesetre a hozzáállását jól mutatja, hogy "majd jövőre komolyan". Nekem logikai fekete lyuk, hogy miért nem lehet most elkezdeni egy normális diétát,miközben a kis 28 napos agymenését most is megcsinálná. Na mindegy. Az, hogy soha nem fog lefogyni, már az ő problémája.
30-as, ha nem tetszik neki a diéta, attól még lehet normális módon közölni. Nekem használt, és jojó-effektbe se kerültem, sőt, a diéta befejezése után még három kilót fogytam. Gondolom, azért volt hatásosabb, mert elég sok felesleg volt rajtam.
bulider76, se tudatlan (legfeljebb ebben a témában), se önérzetes, se dagadt, se nő nem vagyok, és egy szóval sem írtam ezen a négy oldalnyi kommenttengeren, hogy a tanácsok ellenére csak azért is belekezdek a 28 napos diétába, de ezen kívül minden mást eltaláltál. De írjál nyugodtan, örömmel jelentem az összes kommented a moderátoroknak, és java részét hálistennek már törölték is. Egyébiránt fogalmad nincs az életemről, és arról sem, hogy miért nem férne bele most egy diéta. És ha ennyire lesz-rod a kérdésemet, minek kommentálsz folyamatosan? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!