Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Unnepekkor, karacskonykor ti...

Unnepekkor, karacskonykor ti azt a par napot megengeditek laza kajalasnak magatoknak?

Figyelt kérdés
Tudom hogy 1 2 naptol nem lehet hizni. Viszont egy tul kenyelmes evos ivos 4 5 nap utan azert eleg nehezvsztem ujbol normalis kajara rendszeres eszesre raallni. Foleg januar februarba mikor hideg van es nagyreszt napse sut. Nem is attol felek hogy karacsonytol szilveszterig hulyen kajalok(elvegre 1 evig mondhatni tokeletesen tsrtottam mindent). Hanem hogy kicsit belekenyelmesedek mint pl valaki ha ujbol elkezd cigizni 1 ev utan es nem hagyja abba onnantol. Ti hogy vagytok ezzel?
2016. nov. 10. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy abba tudod hagyni 1 hét után az össze vissza evést, mint ahogy egész évben tudtad tartani a diétádat. Kell hozzá önuralom, ennyi.
2016. nov. 10. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagy evészet s kilengés után elég alaposan vágyom a régi, élvezetes, kellemes ételeim után, az a helyzet...

De csak mert karácsony van, ugyanakkora a gyomrom, sokkal többet akkor sem eszem s ha jót akarok, nagyon máshogy sem. Lesznek rendes zöldségételek és viszek saját sütit :) Attól még borítékolható, hogy eszem nem teljesen megfelelőt is, de annyi belefér, nem bejglivel fogok jóllakni (az durva lenne, mert kellene vagy 2 kiló, a szénhidrátok nem laktatnak).

Eszembe sincs 4-5 napig főleg csak enni. 24-én rokonok és enyhe kilengés, 25-én már normálisan eszem, itthon. Jó, lehet, hogy lesz hozott bejgli (anyós remekül süt, tényleg ellenállhatatlanul finomakat), de azért alapvetően normális lesz :)

Hidegben is kell edzeni és sétálni is jobb akkor, mint nyáron, a mozgással nem lesz gond, remélem. De szobatorna is létezik, mozgás nélkül nagyon fura és rossz.

2016. nov. 10. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Ideális esetben karácsonykor már tömegelek, de ekkora csodákban nem hiszek :D
2016. nov. 10. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Modjaval. Van 10 fele kaja, de 2 felebol szedek es jol lakom, akkor nem eroltetem le a tobbit. Az osszes rokonom tulzabalja magat, es utana szenvednek, hogy "jaj de sokat ettem". Az edesseget mar regota nem is kivanom, de van egy suti, ami anyukam egy evben 1x, csak Karacsonyra sut, de abbol se eszem sokat.
2016. nov. 10. 17:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy-két nap "fos" kajázás után rendesen jól esik diétásan enni. Még tömegeléskor is.
2016. nov. 10. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!