Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Beválna ez a módszer vagy...

Beválna ez a módszer vagy elmehetek ezzel a fenébe? 15/L

Figyelt kérdés

Maximum úgy bírom ki pár napig édesség nélkül ha előtte bezabálok, hogy ne legyen ingerem rá, erősen legalább is.

A "nagy tervem" csak annyiból állna, hogy étcsokoládét, és hirtelen nem tudom mi a neve, de valami nem müzliszeletet is vennék a dm-ből. Az iskolába saját készítésű salit és húst vinnék ahelyett, hogy a büfében veszek 200 Ft-ért egy pizzaszeletet amivel eléldegélek amíg haza nem érek.

Mindennap van tesi órám, és pénteken ha nagyon muszáj lesz akkor elmegyek gyógyúszásra (nem bírok fürdőruhában lenni mert elsüllyedek szégyenemben...).

Fokozatosan haladva, 1-2 hetente növelve csinálnék lefekvés előtt 10 felülést és guggolást. Este 7 után nem ennék semmit. Instant levestől megszabadulok. Fehér kenyeret alapból nem eszek.

Amúgy 163 cm és 65, 1 kg vagyok. 50-55 kg szeretnék lenni.

2016. nov. 9. 15:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#8: Született időszakos böjtölő vagyok, 5 órában még igyekezet mellett is túleszem magam... De való igaz, sokaknak segít a kis evési ablak. De miért pont 9-től 5-ig? Inkább egyen akkor, amikor neki jó. Nem mindenki bírja a nagyon sok órás böjtöt lefekvés előtt s nem is kell. S van, akinek kvázi muszáj reggel 7-kor enni, mert dolgozni se tud, ha nem. Sokat számítanak a körülmények is.

Az étkezés a döntő, ez van. Ha elveszek 1 órát az alvásomból, nem fogok sokkal többet égetni, de a működésemet elrontja. A kevés alvás rontani tud a fogyáson is, az izmosodáson is, sokaktól hallottam már.

2016. nov. 9. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!