Tudom, nincs helyi fogyás, de engem most kifejezetten a csípőm zsírosságának mibenléte érdekel. Tudna segíteni valaki, aki ért is hozzá?
Sok mindent kiprobaltam mar, de meg mindig ez a klasszikus a legjobb:
A 8. perctol a labemelo gyakorlatok. Kulonosen, ha teszel egy sulyt a labadra.
Esetleg megpróbálhatod valahogy felpörgetni az anyagcseréd. Többször kevesebb mennyiségű étkezéssel, esetleg még több folyadékbevitel, még több aerob mozgás, vagy nagyobb dózisú L-karnitin.
Ha a csípődön ennek ellenére marad felesleg lehet tényleg genetika kérdése és nem lesz kisebb a zsírréteg. De bocsánat, ezzel nem elkeseríteni akarlak.
Flabelosz.
És ez most nem a lepontozás helye...
Vibrációs gépek egyetlen valódi hatása, hogy serkentik a kapiláris keringést (hajszálerek)
A makacs zsír fő jellemzője, hogy azon a környéken szar a kapiláris keringésed...
Tehát ha tényleg stimmel a kaja és az edzés és fogynod kéne, de valami makacs helyről mégsem fogysz, annak legtöbbször ez az oka...
Az a baj azzal, amit mondasz, hogy ebben maximum annyi a genetika, hogy a csípőm zsírosodásra hajlamos. De olyan nincs, hogy lehetetlen eltüntetni. Az nekem nem magyarázat, hogy genetikailag vagyok dagadt. :) Maximum nehezebb ledolgozni csípőtájékról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!