Valaki ismer hatásos diétát?
Sziasztok.
Tud valaki valami hatásos diétát?egy éve elvesztettem egy fontos személyt az életemben és bánatomban csak ettem,ettem,és ettem igaz 170cm vagyok és kb 80-85kg.. Segíts kérlek ha tudsz
Nincs olyan, ami mindenkinek hat. Jó, a kalóriadeficit persze igen, hisz attól fogy az ember, de azt sem mindenki tudja betartani.
Hogy mivel vagy képes fogyni, lehetőleg jó közérzettel, nem éhezve, azt nem tudhatjuk, ez nagyon, nagyon változó.
Nálad a lelki résznek rendben kell lennie valamennyire, ha egyszer bánatevő vagy/voltál, a hozzáállásodon áll vagy bukik az egész. Persze könnyebb egy jó életmóddal, meg kéne keresned, számodra mi az. Így vakon, ismeretlenül a szénhidrátcsökkentést szoktam javasolni, persze az sem mindenkinek jó, de a legtöbbekre ráfér és nagyon sok embernek segít. Az egyéni, hogy mennyire jó lemenni, de kvázi nincs olyan alacsony szint, ami garantálná a fogyást, ahhoz azért kalóriadeficit is kell (bár az egészen alacsony szintek sokaknál kalóriadeficittel is járnak s igazán sokat tudnak segíteni).
Persze mozogj is. Sok szempontból hasznos és kell, de lelkileg is segíthet, örömet adhat, amire szükséged van, javíthatja a hozzáállásodat - ha az edzést rendesen csinálod, akkor csak menni fog más téren is, nálam vannak ilyen tényezők s tuti nem vagyok ezzel egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!