Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így normális?

Ez így normális?

Figyelt kérdés

3 hónappal ezelőtt elhatároztam, hogy elkezdek fogyózni. Így is lett 75kg-ról indultam és most vagyok 60 kg. Igen pontosan 15kg-ot fogytam le. De úgy , hogy mindennaop felkeltem futni reggel eljártam úszni és oda figyeltem, hogy mit mennyit és mikor eszem Több zöldséget gyümölcsöt ettem meg hasonlók...

Nagyon megvagyok elégedve saját magammal és most az lenne a kérdés, hopgy hogyan tartsam meg ezt a súlyt? Mert még többet fogyni nem szeretnék nem szeretnék anorexiás se csont vékony lenni nekem ez így ahogy most vagyok jó.

Bárkinek bármi ötlete tippje van kérem segítsen.

2016. okt. 31. 12:02
 1/2 anonim ***** válasza:
olvasd el a sárga kapszula című ebookot.
2016. okt. 31. 13:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Fokozatosan egyél többet az eddigiek mellett, de lehetőleg ne egészségtelen ételekből. Egyél elegendő fehérjét, azaz ne kevesebbet és ne is jóval többet, mint amennyire szükséged van. Zöldségekből, friss gyümölcsökből lehet jóval több is, mint amennyit szoktál, és némi zsiradék sem árt (csak ne étolajból). A sportot pedig ne hagyd abba, de tarthatsz pihenőnapokat, ha akarsz. Figyeld a súlyod, ha a napi 1-2 kiló ingadozásnál észrevehetően többet nő, kicsit vegyél vissza az evésből, főleg a szénhidrátdús ételekből.
2016. okt. 31. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!