Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mire jó éhgyomorra citrom...

Mire jó éhgyomorra citrom levet inni?

Figyelt kérdés
2008. okt. 4. 12:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Serkenti az anyagcserét!
2008. okt. 4. 12:23
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Veszettül éhes leszel tőle, és károsítja a fogaidat.
2008. okt. 4. 12:52
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Emeli a savszintet, előbb lesz fekélyed.
2008. okt. 4. 12:55
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Mind a három hozzászólónak igaza van :D
2008. okt. 4. 13:29
 5/11 anonim ***** válasza:
97%
Igen, állítólag gyorsítja az anyagcserét, de az biztos, hogy segíti az emésztést. Az viszont tévhit, hogy savasít. A lúgosító diétában előszerettel használják, a pH-csoda c. könyvben is olvastam, meg itt a neten. Az viszont igaz, hogy nagyobb mennyiségben károsítja a fogzománcot. Sok diéta van, ami azzal kezdi, hogy "minden étkezés előtt igyál meg két dl citrom levét", szóval, talán van benne valami. Én is szoktam inni, mert szeretem, mondjuk én vízzel hígitom, mert úgy önmagában, szerintem, egy kicsit erős lenne.:D
2008. okt. 4. 13:32
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Mire jó? Gyomorfekélyre.
2008. okt. 4. 15:51
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
Nem okoz gyomorfekelyt csak ha literszamra issza valaki.Eloszor utana kell nezni mielott hulye valaszokat irtok.Remek termeszetes fogyaszto szer,C vitamin bomba es utana lehet reggelizni.Kb tiz percre.Esztergalyos Cecilia is hasznalta es bevalt neki.
2008. okt. 4. 17:03
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Egy biztos: ha éhgyomorra citromlevet iszol savtúltengésed lesz, és csak éhes leszel tőle. Ez pedig nem a leghasznosabb ha fogyókúrázol. Ha az anyagcserédet akarod serkenteni, mozogj reggelről, vagy egyél kevésbé savas gyümölcsöt.
2008. okt. 4. 21:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A citrom akár hiszed, akár nem, NEM savasít és gyomorfekélyed sem lesz tőle!!!! Ha nem hiszed, olvass utána!
2008. okt. 5. 11:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Így van: a citrom LUGOSÍT, MÉREGTELENÍT, SERKENTI az ANYAGCSERÉT, C-VITAMIN BOMBA.

Káros mellékhatása nincs! Ha valaki a fogait félti utána öblögessen vízzel. Ha meg savad van a citromlétől, az azt jelenti hogy a szervezeted el van savasodva, tehát még egy ok hogy elkezd a lúgos étrendet.

2008. okt. 6. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!