2/8 anonim válasza:
vékony, én vagyok 159 centi 50 kg-val tökéletes
3-4 kg simán mehetne rád!
3/8 anonim válasza:
Én kb. ekkora magasságú vagyok és 49 cm. Szóval szerintem nem vagy veszélyesen vékony.
4/8 anonim válasza:
Tudod mi a legfontosabb dolog ennek a megítéléséhez?
Nem a hozzá tartozó magasságod.
És még csak nem is a nemed (bár az sem ártana).
Hanem a korod.
Mert ami súllyal egy felnőtt vonzó, normál alkatú, ugyanazzal a súllyal egy tizenéves várhatóan folyik széjjel.
5/8 anonim válasza:
Figyelj: tegnap beírtam az adataimat a kalóriabázisra, és azt dobta ki, hogy a 158 centis magasságomhoz az optimális testtömeg 53 kg lenne. Megadott egy intervallumot is, ami még egészséges emberi léptékben elfogadható, az 47-59 kg volt.
Szerintem a tied bőven átlag alatt van.
6/8 anonim válasza:
Alatta van kicsivel, de egyáltalán nem mindegy, milyen életmódot élsz. Egy 164 centi magas és 48 kilós prímabalerina kiváló erőben lehet úgy is, hogy te mondjuk vérszegény izomtalan puhány vagy.
7/8 TXCowboy válasza:
Mihez képest normál? Az átlag petyhüdt pálcikákhoz képest? Nekem a sportos 60 kg körüli jönne be ezzel a magassággal.
8/8 anonim válasza:
"Nekem a sportos 60 kg körüli jönne be ezzel a magassággal."
Neked. De ahány nő, annyi test és testalkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!