Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mínusz 7 kg május végéig?

Mínusz 7 kg május végéig?

Figyelt kérdés
Lehetséges kb. egy hónap alatt ennyit fogyni? Nagyon-nagyon szeretném, megteszek érte bármit! Kérlek segítsetek! 174/67kg
2010. ápr. 26. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Úristen te nem vagy komplett!Minden lehetséges de rohadt hamar többszörösét vissza szednéd!Szépen lassan,nyugodtan,sportal,egészséges rendszeres táplálkozással!
2010. ápr. 26. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Ellentmond minden józan érvnek, hogy ilyen rövid időn belül ennyit akarj fogyni. Először is a testtömegindexed szerint a normális kategóriába esel. Ha mégis le szeretnél adni egy-két kilót, akkor kezdj el mozogni. Valami olyat, amiben örömödet leled. Így jobb kedved lesz, egészségesebb leszel, s még a mérlegen is szebb számot fogsz látni.
2010. ápr. 26. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:

drasztikus fogyókúra, és rengeteg mozgás.

Ha bármit bármit, ne feledd, mert én most egy nagyon nehéz diétát, és edzéstervet írok neked:

Nos:

kaja terén: csak saláták, zöldségek, gyümölcsök, színhúsok (nem párizsi, meg tepertő) hanem csirkemell, sertés szűzpecsenye, tehát a lehető legkevesebb zsírtartalmú husik. Ha számolod a kalóriákat akkor vidd le olyan 1200 kcal/nap ra, az úgy ok lesz.

De én ennek nemigazán vagyok a híve.

sokszor kajálj keveset, (min. napi 4-5 ször), próbálj minnél kevesebb szénhidrátot enni, ugyanakkor figyelj a megfelelő mértékű vitamin, és rostbevitelre (szervezeted jelzi ha kéne neki vmi, csak tudd értelmezni a jeleket)

barna kenyerek, stb stb. Puffasztott sz*rokat NE vegyél!

Mozgás:

futás, bicikli, aerob edzések, kardió edzések Legjobb kombinálva, de az is ok ha egyre ráálsz.

Minden nap mozogni felesleges, elég minden másnap KB... (tehát heti (7 napos hétre gondolok, nincs hesszelés 7 végén!) 4 alkalom.

Min. mozgási idő 1 óra. Próbáld fokozatosan, még ha kevés az idős is. (tehát nem futol egyszerre le 8 km-rt utánna meg 1 hétig meg se tudsz mozdulni, hacsaknem már edzett vagy valamelyest)

KITARTÁS KITARTÁS KITARTÁS!

NEM ÍRIGYELLEK, KEMÉNY LESZ!

Az önsanyargatást felejtsd el hogy eddig meg addig nem kajálsz, csak iszol. NE NE NE!!!!!!!!!

2010. ápr. 26. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Még azt nem írtam hogy piálni ne piálj!!

SEMENNYIT! 1 felest vagy sort se!

Fél napi energiaszükségleted van benne....

NO alkohol tehát, meg cukros üdítők.

2010. ápr. 26. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is pont 7 kilót szeretnék fogyni május végéig,én is 67 kg vagyok, csak 4 cm-rel magasabb nálad. Ne csináljuk együtt? Erősíthetnénk egymást, és beszámolhatnánk, hogy mit ettünk, hol tartunk, hm? :)
2010. ápr. 26. 22:26
 6/8 anonim ***** válasza:

beszállok ;)

én minimum 5 kg-ot szeretnék fogyni!

2010. ápr. 27. 16:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Benne vagyok! Én holnaptól kezdem, mert a mai napom nagyon gázra sikeredett...:D Hajráááááá csajok!!!!;) Ti mikor kezditek?
2010. ápr. 27. 20:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Halihó! Csatlakozhatok én is?

68/176 14/L

Annak a 8 kg-nak kéne eltűnnie.

2010. ápr. 29. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!