Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy segitsek neki fogyni, ha...

Hogy segitsek neki fogyni, ha közben nekem muszáj "zabálnom"?

Figyelt kérdés

Páromon van nagyjából 30 kiló felesleg...rajtam meg 10 kiló minusz amit fel kellene szedni...

hogy egyeztethető ez össze?

Nekem orvos "irta elő",hogy naponta annyiszor ahányszor csak tudok,addig egyek amig rosszul nem érzem magam tőle,sürgősen hizni kell...

Neki meg fogyni,ugy hogy én mellette eszek (najó,probálok elvonulni,meg olyankor tömni magam mikor zuhizik,dolgozik,akármitcsinál),plussz melohelyen azt eszi amid adnak,az meg minden csak nem diétás kaja...

ötlet?

(jah,és persze mozgásszegény életmoddal társul,ami feladni esélytelen)

huszonéves pár lány tagja

2010. ápr. 26. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Együtt egyetek, s te megeszed a saját teljes adagodat, s az ő teljes adagjának a felét.(vagyis te másfelet eszel ő pedig felet)

Köret helyett zöldség (neked lehet köret)

Egyforma sütit veszel, de magadnak simát, a párodnak diétásat)

Hát, elég nehéz így, de mindenképp javaslom a közös étkezést, mert párodnak szüksége van a bátorításra, hogy kibírja a diétát. Viszont míg párodnak a napi 5-szöri étkezés azt jelenti, hogy normális reggeli és ebéd, lighté-os tízórai, uzsi, vacsi, addig neked mint az öt étkezésnek normális adagnak kell lennie.

Sok sikert hozzá, de nem lesz könnyű.

2010. ápr. 26. 13:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért lenne esélytelen a mozgásszegény életmód feladása? Elhatározás kérdése az egész, minden más csak kifogás meg lustaság. Vagy akarod, vagy nem.
2010. ápr. 26. 14:03
 3/8 A kérdező kommentje:
nem én nem akarom,én munkámból kifolyólag is sétálok napi 20km-t,ő nem tudja elszánni magát
2010. ápr. 26. 14:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

ha mindketten sportolnátok egyikőtök alakjával se lenne probléma...ehetitek ugyanazt, csak te egyél több szénhidrátot

pl hús - zöldsaláta - rizs - rizsből te kapsz kétszer annyit, mint ő

2010. ápr. 26. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem tudja rászánni magát a mozgásra, akkor fogadja el, hogy olyan marad, amilyen. Én melóba is viszem magammal a kajámat (4-5 adagot), amit otthon csinálok, pedig kapnék ott is, csak az nem fér bele az életmódomba. Nem értem mi ezen olyan rohadt nehéz. Sőt sportolok is, akkor is, ha ennek az az ára, hogy napokig 4-5 órákat alszok.
2010. ápr. 26. 20:58
 6/8 A kérdező kommentje:

magyarázd el ezt olyan embernek,aki imádja a hasát,eddig nem is volt baj,csak az egészségével nincs minden rendben,fogynia kell...ha csak az alakja lenne probléma,nem érdekelne,én igy is szeretem...

meloba nem lehet,mert enni csak ebédlőben lehet,de oda meg nem vihet be kaját...nagyon hülye rendszer,én eddig nem is hallottam ilyenről...(én viszem magamnak a kajámat)

mozgás...napi 12 óra melo után nehéz...

2010. ápr. 26. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:
48%

Dobd ki a Számítógépét, Xboxát..

Att a Kezébe a Felmosót mega portörlőt és mindennap ragyogjona lakás!!

Kajánál meg vedd el a tányérjáról a háromnegyedét amit kiszedett magának, és látványosan fald be előtte, és közben morogj rá!!!

2010. ápr. 28. 13:22
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

Ja meg amint látom jó xar a munkahelye is talán váltani kellene..

Az lenne az első lépés az életmódváltás felé!

Emberibb munkahely...

Én már csomó helyet otthagytam ilyesmik miatt hogy nem voltak képesek normális székeket venni meg kitakaríttatni azt a rohadt légkondícionálót, vagy egyáltalán a helyet ahol dolgozni kell stb..

2010. ápr. 28. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!