Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet csokkenteni a...

Hogyan lehet csokkenteni a zsirbevitelt?

Figyelt kérdés

Szamolom a makrokat es a kaloriat is.

Ki van szamolva a napi makro igenyem is.

Eleg surun elofordul, hogy este amikor osszeszamolom a napi beviteleket, 30 grammal tullepem altalaban a napi limitet.

Mit tegyek?

Mar mindent joforman lecsereltem zsirszegenyre ... nem sutok bo olajban, megis atlepem a dietas zsir keretemet.

Azert nyers salatan es izmentes eteleken nem szeretnek elni.

Mit tehetnek hogy kevesebb legyen a zsirbevitelem?

2016. okt. 16. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Miket eszel most? Hiába mondom, hogy egyél light sajtot, lehet, hogy nem otta bibi. Írd le egy átlagos napi étrendedet
2016. okt. 16. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Miért akarod csökkenteni? Ha szereted és bírod a zsírt, inkább a szénhidrátot csökkentsd.

Amúgy ismerős a probléma, a zsírral én is könnyen elszállok ekkora mértékben s én már nem tudom a szénhidrátot csökkenteni. Ilyenkor kell jobban tervezni vagy többet mozogni.

Miket eszel? Miket szeretsz? Azt írod, már megtetted, amit tudtál, akkor tőlünk mit vársz?

Ha én akarok zsírt csökkenteni, akkor mondjuk tojásfehérjére fókuszálok, nem rántottára (ha egész tojást eszem, ami zsíros, ahhoz eleve igyekszem nem tenni még zsírt). Abba is kell némi zsír, hogy igazán finom legyen, de annak bele kell férnie, a zsír egyébként is esszenciális tápanyag.

Nem feltétlenül ízmentes egy zsírszegény étel sem, én olyan finom zöldségételeket készítek minimális zsírral... Persze ez ízlés dolga is, én szeretem a zöldségeket. Nyilván kell enni mást is, hisz a zöldség kevés kalóriát és általában kevés fehérjét ad...etc.

Bár ha nem megy máshogy, azért meg lehet lenni a táplálkozás magasfokú élvezete nélkül is, bár ez az irány nekem sem szimpatikus, masszív hedonistaként. De nem is panaszkodom, ha évekig nem fogyok. Én tehetek róla, ha nem mozgok eleget, nem? De bizony.

2016. okt. 16. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:

1gramm szénhidrát 4kcal

1gramm zsír 9kcal

1gramm fehérje 4kcal..

A fehérjét ne bántsd ha legalább a 1.5gramm *testtömeg vagy legalább a céltömeg * 1,5gramm megvan.

Amásik kettőt úgy tologatod ahogy akarod a lényeg, hogy zsírból meglegyen a kb 300 EPA és DHA naponta

Kb 2gramm kalolaj.

2016. okt. 17. 05:43
 4/4 anonim ***** válasza:

2# a zsír nem esszenciális tápanyag... pusztán vannak esszenciális zsírok...

De a telített zsírok nem azok... hogy a transzzsírokról ne is beszéljünk...

2016. okt. 17. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!