Álandóan éhes vagyok és hizom is 1 hónap alat 3kg ot szedtem fel mitől lehet? 18 éves lány 61kg és 162 cm
Szóval napi kajám reggeli általában elmarad mert nincs időm rá, suliba 2 szendvicset vagy egy tál ételt szoktam vinni,kb 15 órára haza érek és eszek megint egy joghurtot meg rendes főt ételt meg egy kis chips vagy süti közbe majd megint kb 8-9 között eszek főt ételt.
Ezek közt gyümölcsöt és zöldséget is megeszem. Heti egyszer megyek dolgozni éjszakára. Az étrendemmel baj van ? Mert csak most vettem észre hogy meghíztam.
Chips, süti ne.
Reggelizz! Tudom, hogy nincs rá időd, de akkor este készíts el bármit, akár egy gyümölcs/zöldségshaket, vagy gyümölcsös-magvas joghurt, zabkása, főtt tojás, túró, bármi.
Szendvicset rakd tele zöldséggel, főtt tojással, sajttal(sovány), tk kenyérből legyen a szendvics.
Gyümölcsből napi 10dekánál nem ajánlatos többet enni DIÉTÁBAN, de ez szubjektív. Van, akinek nem árt meg a több se, van, akinek a kevesebb is.
Igazad van, csak azt akartam ezzel mondani, hogy tessék mértéket tartani😊
Meg hogy van, akinek bekavar a fogyásba.
Mert még fejlődésben vagy, nem csak hosszában nő az ember, a medencecsont és a váll is szélesedik,a csont sűrűsödik. Ettől nehezebb is leszel, a nagyobb súly mozgatásához több vázizom kell, a több vázizomhoz több zsírsejt, kötőszövet, víz.
A hormonháztartásodat befolyásolhatja a heti egyszeri éjszakai fentlét.
A stressz - ha nem tudsz elmenekülni, amikor bántanak - határozottan hízlal.
Evés: az ember NEM termel elegendő emésztőenzimet az emésztéshez. Egyrészét meg kell egye. Csak a nyers növényekben van emésztőenzim. Így ha sokáig csak főtt ételt eszel, emésztetlenül leülepedik a beleidben.
Lehet venni emésztőenzimet, én szoktam szedni, kb. 2-3 hónap alatt lemegy tőle a hasam.
Lélek: az állandó éhség mentális vagy élményéhséget is rejthet. Add meg a lelkednek, amire éhezik!
Persze úgy, hogy az ember mások utasításait hajtja végre egész nap, nem nagyon lehet ezt.
7: Más meg nem bír felkelni, csak ha már minden kötél szakad. Nekem reggel fél hét körül van a legédesebb, legmélyebb alvásom, és gondolom, nem vagyok ezzel egyedül.
És ha nem kelnél fel fél hat előtt, nem is éheznél me annyira otthon, hogy enni kelljen.
Én ha 8-kor kelek, akkor is van, hogy este 6 előtt nem érzek éhséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!