A tv be hallottam hogy a modellek alma diétával fogynak . Ezt tenyleg ki lehet birni hogy nem eszel csak almát? Nem veszelyes? Es tenyleg lehet fogyni így?
Figyelt kérdés
2016. okt. 11. 13:08
11/13 anonim válasza:
Kiegyensúlyozott étkezés kell + kis torna, nem pedig " zabálj egy kaját" módszer...
De mondok jobbat az almáról: Egy csésze almamag halált okoz xD de am komolyan. Szval el ne hidd az almamag diétát ha legközelebb valaki meg azt mondja xD
Az étkezés csak a része a fogyásnak!
Csak sokan lusták és elhisznek minden lusta "megoldást".
23-N
12/13 anonim válasza:
Én két hónapja váltottam diétára. Mindent eszem, csak belül maradok adott kalórián. Két hónap óta nem ettem almát, tegnap megkináltak, és elfogadtam. Nem kellett volna. Otthon néztem meg, hogy mennyi szénhidrátot tartalmaz. Hát ugrott a megtervezett vacsorám az alma miatt.
13/13 anonim válasza:
Kik azok a roh*dt állatok akik mindenkit lepontoznak? Ha nem írtok választ akk ta****jatok a qurva anyátokba és ne pontozgassatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!