Arimyevery kérdése:
SEGITSÉG! Nagy bajban vagyok, mit tegyek?!
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,2 hónap és 15. 13 évesen estem bele az anorexiába,azóta lelkileg nem tudok kigyógyulni.. ugyan testileg mar teljesen rendben vagyok,nem vagyok kórosan sovány de egyszerűen úgy érzem nincs kiút,mert most is GYŰLÖLÖM a testem,ahogy kinézek. A legalacsonyabb súlyom 37 kiló volt,most olyan 47-8-9 kiló körül lehetek,de egy undorító bálnának érzem magam. Nagy a fenekem,a combjaim,hasam. Arról nem is beszélve hogy az anorexia óta nem jött meg a menstruációm,és attól félek már sose fog,mert már teljesen normál súlyú vagyok! Lelki terrorom van emiatt,rengeteget sirok,a suliban is rosszul teljesitek! Pszihiáterhez is járok 2 hetente,már egy éve de csak a testemen látom,hogy változtam volna... esetleg aki volt mar ilyen helyzetbe tudna irni nekem?! SEGITSETEK,ötleteljetek. Esetleg járjak el személyi edzőhöz?! Diétázzak?! Mit javasoltok?!2016. okt. 8. 17:44
11/11 Grapp válasza:
Mégvalami, étrendes hülyeségeket ne írjatok egy anorexiásnak mert csak olajat öntetek a tűzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!