Hogyan kezdjek el kisebb adagokat enni?
Tudom egyszerű csak egyek kisebb adagokat..De! Mégsem olyan egyszerű.A problémám az,hogy szülés után vagyok 7 hónappal és még mindig van hasam, bár sose volt lapos.A testsúlyom viszonylag rendbe van,még egy pár kg minuszt szeretnék csak,elkezdtem edzeni is.163cm/56kg vagyok viszon most elterveztam,hogy tobbszor kevesebbet fogok enni, de nem mukodik mert igy ugy erzem, hogy folyamatosan éhes vagyok.Nekem kell a teltség érzet, hogy ne legyek éhes szóval mit tanácsoltok, mi számít többször kevésnek?kb mekkora adag evésenként? Vagy hogy képzeljem ezt el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
Csak beszámolót tartani jöttem.Azóta lényegesen nem változtattam nagyban az étkezési szomásaimon.Sőt talán kicsit többet is eszem.Heti 3 szor edzem.A súlyom lement 52 kg-ra viszont a hasam még mindig nagy főleg estére.Még reggel egész elfogadható bár nem lapos de este mint aki 4 hónapos terhes.Egyszerűen nem értem miert és nagyon zavar...de lehet hogy igy kell elfogadnom magam hogy nem lesz lapos hasam ezzel jár a szülés. :/
7-es vagyok. Én ugyanezzel a magassággal 50 kg körül vagyok, és nekem sem lapos a hasam. Lehet köze a szüléshez, a gyerekek előtt több kiló voltam, de a hasam feszesebb volt... Ha megfeszítem, jobban néz ki, ebből arra következtetek, hogy ha erősebb lenne a hasizmom, biztosan laposabb lenne a hasam is (nem edzek hasra, ráadásul a 2. szülés óta szét van nyílva középen a hasizmom).
Másrészről az is számít, mi van belül, a beleidben. Milyen az emésztésed, milyen gyakran jársz vécére, puffadás, székrekedés jellemző-e. Nekem vannak olyan ételek, amik előnytelenek ilyen szempontból, ezért igyekszem kerülni őket.
Harmadrészről nem tudom, mekkora a hasad, de kisbabás anyukaként ne legyenek irreális elvárásaid magaddal szemben. Én jól érzem magam a bőrömben pocakkal is, nem vagyok hájas, csontsovány sem, más kisgyerekes anyukákat elnézve (főleg a korombelieket) egészen jól tartom magam. Persze jó, ha az ember próbálja kihozni magából, amit tud, de nem kell túlzásokba sem esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!