Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek el kisebb...

Hogyan kezdjek el kisebb adagokat enni?

Figyelt kérdés

Tudom egyszerű csak egyek kisebb adagokat..De! Mégsem olyan egyszerű.A problémám az,hogy szülés után vagyok 7 hónappal és még mindig van hasam, bár sose volt lapos.A testsúlyom viszonylag rendbe van,még egy pár kg minuszt szeretnék csak,elkezdtem edzeni is.163cm/56kg vagyok viszon most elterveztam,hogy tobbszor kevesebbet fogok enni, de nem mukodik mert igy ugy erzem, hogy folyamatosan éhes vagyok.Nekem kell a teltség érzet, hogy ne legyek éhes szóval mit tanácsoltok, mi számít többször kevésnek?kb mekkora adag evésenként? Vagy hogy képzeljem ezt el?

Válaszokat előre is köszönöm.

2016. okt. 3. 12:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Csak beszámolót tartani jöttem.Azóta lényegesen nem változtattam nagyban az étkezési szomásaimon.Sőt talán kicsit többet is eszem.Heti 3 szor edzem.A súlyom lement 52 kg-ra viszont a hasam még mindig nagy főleg estére.Még reggel egész elfogadható bár nem lapos de este mint aki 4 hónapos terhes.Egyszerűen nem értem miert és nagyon zavar...de lehet hogy igy kell elfogadnom magam hogy nem lesz lapos hasam ezzel jár a szülés. :/

2017. jún. 3. 09:28
 12/12 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Én ugyanezzel a magassággal 50 kg körül vagyok, és nekem sem lapos a hasam. Lehet köze a szüléshez, a gyerekek előtt több kiló voltam, de a hasam feszesebb volt... Ha megfeszítem, jobban néz ki, ebből arra következtetek, hogy ha erősebb lenne a hasizmom, biztosan laposabb lenne a hasam is (nem edzek hasra, ráadásul a 2. szülés óta szét van nyílva középen a hasizmom).

Másrészről az is számít, mi van belül, a beleidben. Milyen az emésztésed, milyen gyakran jársz vécére, puffadás, székrekedés jellemző-e. Nekem vannak olyan ételek, amik előnytelenek ilyen szempontból, ezért igyekszem kerülni őket.

Harmadrészről nem tudom, mekkora a hasad, de kisbabás anyukaként ne legyenek irreális elvárásaid magaddal szemben. Én jól érzem magam a bőrömben pocakkal is, nem vagyok hájas, csontsovány sem, más kisgyerekes anyukákat elnézve (főleg a korombelieket) egészen jól tartom magam. Persze jó, ha az ember próbálja kihozni magából, amit tud, de nem kell túlzásokba sem esni.

2017. jún. 3. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!