Hogyan "salaktalanítsak" ünnepek után?
Péntek-szombat-vasárnap(mai vasárnap) rosszullétig ettük magunkat a legjobb barátaimmal. Ezen a három napon volt egyrészt évforduló (14 éve voltunk legjobb barátok), és iketesómmal a születésnapunk.
Ebből a három napból az egyikben tényleg annyit zabáltunk, hogy már rendesen rosszul voltunk. Tortától kezdve megettünk vagy 5 családi pizzát, hamburgert, egy zacskó nápolyit, étcsokit. Ők nem diétáznak, én viszont igen, és arra gondoltam, hogy oké, ezt betudom egy csalónapnak, vagy minek szokás ezt hívni. Életemben nem tartottam még ilyet, viszont nagyon rosszul vagyok, és nagy bűntudatom is van. Habár csak 1-1,5 kilóval mutat többet a mérleg. Szeretnék salaktalanítani, amúgy is rámférne már. Nem tudom melyik lenne a jobb megoldás: Zöldségturmix napot tartani, vagy fehérjenapot, mivel a szénhidrátot és a zsírt szeretném megvonni magamtól. Akik jártasak a csalónapokban, rá egy napra mit esznek/isznak a salaktalanítás érdekében?
Nee
Ne koplalj. Ha elég vizet iszol, és egészsegesen eszel+mozogsz, izzadság, széklet és vizelet formájában távozni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!