Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Inzulinrezisztencia diéta...

Inzulinrezisztencia diéta pontosan hogy néz ki?

Figyelt kérdés
2016. szept. 27. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Így: 👀

[link]

2016. szept. 27. 12:06
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, erre rá se jöttem magamtól!:D van Google,hogy mik vannak?:O:)

A kérdésem eredetileg az lett volna,hogy van olyan,aki ilyen diéta szerint érkezik és tudna segíteni 1-2dologban? De ezt így nem engedte kiírni.

2016. szept. 27. 12:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Étkezik*
2016. szept. 27. 12:19
 4/9 anonim ***** válasza:
En csinaltam sokaig, most mar valtoztattam rajta uh nem pont ezt követem. De ha kerdesed van irj nyugodtan.
2016. szept. 28. 09:54
 5/9 anonim ***** válasza:
én így eszem 4 éve. Mire vagy kíváncsi?
2016. szept. 28. 16:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy írtatok. Tudnátok írni alap diétás étrendeket?:) 160grammos ch érdekelne elsősorban.
2016. szept. 29. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

itt van rengeteg info

2016. szept. 29. 22:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Olyan, hogy alap diétás étrend nincs. Mindent eszünk, amit eddig, csak megfelelő alapanyagokból, mennyiségben és időpontban. Illetve egy csomó új alapanyagot is felfedeztünk.

A mai menüm pl.

R: purpur kenyér, medve light sajt, light mozzarella és camambert, retek. Tejszínes kávé

T: Teljes kiőrlésű ropi - mert ilyen is van

E: Sárgarépás bulgur + sajtszószos, aszalt paradicsomos csirkemell

U: szilva + korpovit

V: Saját sütésű teljes kiőrlésű zsemle, vaj, felvágott, saláta

2016. szept. 30. 15:57
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi segítséget!:)

Az oldal nagyon hasznos volt és sok ilyen napi mintára kíváncsi lennék ki, mit eszik. Igen azt tudom, hogy mindent lehet enni, de nekem ezzel kimondottan problémám van, hogy meg kell főzni és még számolgatni is kell. Sajnos én ilyen "túlélőkonyhát" vezetek. Este már csak a megrendelt kaját bedobom a mikróba és azt megmelegítem. El se tudom képzelni, hogy az étkezésre ennyi időt szánjak sajnos, de lehet muszáj lesz.

Még az érdekelne, hogy az ételeket mindig főzés előtti állapotban méritek le? Szóval, ha szeretnék enni tésztát, akkor mindig külön meg kell főzni ebédre és vacsira is?

2016. szept. 30. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!