Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Barátom állítja hogy 15kilot...

Barátom állítja hogy 15kilot fogyott 2,5honap alatt ugy hogy csak csirkét evett zoldsegekkel es heti 5szor aerob edzeseket csinált. Szerintetek ez lehetseges vagy kicsit szépíti a dolgot?

Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 17:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem kell puritán étrend a fogyáshoz, mint többen is leírták előttem, van ezerfajta egészséges étel, csak utána kell olvasni a dolgoknak és megtanulni egészségesen elkészíteni a napi kaját. Pl én sokszor eszem sültkrumplit, zsír nélkül sütöm és nagyon finom. De ott van a lencse, bab, rizs meg még vagy száz fajta jó minőségű szénhidrát. Húsból is rengeteg féle van, salátákat is sokféleképpen el lehet készíteni. Édességeket is lehet egészségesen készíteni, nem nagy cucc, bár én nem nagyon szoktam, mert nem vagyok édesszájú.
2016. szept. 21. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!