Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A mérleg miért nem mutat...

A mérleg miért nem mutat változást?

Figyelt kérdés

Kb 3,5 hete elkezdtem miden este futni. Az első hét olyan "bemelegítésféle" volt. (Kb 1 km-t kocogtam)

Ma már több, mint 5 km-t. Szerintem ez jelentős nálam nagyon, mivel előtte ilyen formában nem mozogtam. Ezt kényelmesen végig kocogom egy jó tempóban, de azért elfáradok.

Ezen kívül annyiban változtattam, hogy du 3-4 óra után már nem eszek. Alapvetően sem eszek kenyeret és péksüteményt, tehát ezt nem is kellett elhagynom. De egyébként másra annyira nem figyelek csak arra még, hogy ne zabáljak, tehát kevesebbet eszek, mint korábban.

A baj az, hogy igaz, hogy hízni nem híztam, de változás sem állt be, szinte egyáltalán semmi. A mérleg szerint... Viszont látszik rajtam mindenki ezt mondja és én is kezdem látni. Tudom, hogy nem a mérleg számít. De mégis mi az oka annak, hogy számokban nem mutatkozik a "változás"?

Ha ezt így folytatom a súlyomból is veszteni fogok. Szerintem egyébként az 1500-1800 kcl így is megvan napi szinten, ez a baj? Ezen csökkentsek?

2016. szept. 7. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
A fogyás 70%-ban az étrendedtől függ. Ha fogyni akarsz kezdj el diétázni. És kéne kicsit több mozgás, de nem futás hanem mellé valami sport. Ja és 3 héttől ne várj csodát.
2016. szept. 7. 18:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem várok csodát, nem is gondoltam soha, hogy ennyitől valami jelentős történik, csak azért egy pici súlybeli változást :)

Azt elfelejtettem mondani, hogy heti 3x egyórás fitnessre járok még (nagyon intenzív).

Az étrendemmel lehet egyébként tényleg a gond, már másra nem tudok gondolni...

2016. szept. 7. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
A kajálásod. 4 után nem enni? Még a 6 utáni nem evést is badarságnak tartom. Számold csak ki, h délután 4-től a szervezeted másnap reggelig meddig nem kap "üzemanyagot", mennyi ideig éhezteted... Így a szervezeted automatikus raktározásba kezd, h a legközelebbi koplalásodkor amikor szüksége lesz táplálékra, tudjon mihez nyúlni. Reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora! Beszélj dietetikussal vagy az orvosoddal! Vakon elkezdeni diétázni úgy, h nem is tudod mi a helyes.. Nagyobb kárt okozol vele magadnak mint hasznot!
2016. szept. 7. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezeket edd: zöldség, gyümölcs (abból keveset), barna rizs, csirkehús, hal, olajos magvak (azokból is keveset), sonka, puffasztott rizs, tojás, natúr joghurt, zabpehely. És számolj kalóriát(1200 kcl egy napra). És ezeket zárd ki: chips, édességek, cukros üdítők,fehér lisztes dolgok, gyors kaják, nasik. Így menni fog ;)
2016. szept. 7. 23:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem mennek le a kilók, de látványosan jobban nézel ki, az azért lehet, mert zsírt vesztettél, viszont izmosabb lettél.
2016. szept. 8. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!