Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kellene gyorsan fogynom...

Hogyan kellene gyorsan fogynom, és lehetőleg tartósan? Nektek mi vált be?

Figyelt kérdés
Úgy nem szeretnék fogyni, hogy pl. halat eszem, meg salátát. Lehetőleg más válaszokat várnék. :) A halat nem szeretem.. :D Olyanokat várok, amivel mindig jól is lakok, viszont fogyaszt is :D vagy bármi.. :D ami nektek bejött.
2016. szept. 6. 21:41
 1/5 anonim válasza:
36%

Győmbér,citrom,angol zeller(vagy petrezselyem) ezt fel öntöd egy kis vízzel és össze turmixolod,borzalmas íze van,de fogyaszt,remélem segítettem:)

Vagy még a citromos víz is fogyaszt cukor nélkül!!

2016. szept. 6. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Az étel nem fogyaszt, a kalóriadeficit fogyaszt. Viszont vannak ételek, amikkel könnyen jóllaksz, ez mondjuk emberfüggő. Nálam ez a tojás. 5-6 tojás elég jól meg tud alapozni egy étkezést, mellé zöldség, némi apróság... Én szeretem ezt a stílust, de nem mindenkinek való, neked a sajátodat kell megtalálnod. Bármivel fogyhatsz, mennyiség kérdése, persze ha az egészség, jó közérzet, jóllakás is számít, akkor kicsit sem mindegy, mit eszel.
2016. szept. 6. 22:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyn szépen köszönöm! :)
2016. szept. 7. 06:20
 4/5 anonim válasza:
Szerintem egyél könnyebb kajakat úgy h azért figyelsz a kcalra és igyál sok vizet mert az telít
2016. szept. 7. 17:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2016. okt. 2. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!