Hogyan kellene gyorsan fogynom, és lehetőleg tartósan? Nektek mi vált be?
Figyelt kérdés
Úgy nem szeretnék fogyni, hogy pl. halat eszem, meg salátát. Lehetőleg más válaszokat várnék. :) A halat nem szeretem.. :D Olyanokat várok, amivel mindig jól is lakok, viszont fogyaszt is :D vagy bármi.. :D ami nektek bejött.2016. szept. 6. 21:41
1/5 anonim válasza:
Győmbér,citrom,angol zeller(vagy petrezselyem) ezt fel öntöd egy kis vízzel és össze turmixolod,borzalmas íze van,de fogyaszt,remélem segítettem:)
Vagy még a citromos víz is fogyaszt cukor nélkül!!
2/5 anonim válasza:
Az étel nem fogyaszt, a kalóriadeficit fogyaszt. Viszont vannak ételek, amikkel könnyen jóllaksz, ez mondjuk emberfüggő. Nálam ez a tojás. 5-6 tojás elég jól meg tud alapozni egy étkezést, mellé zöldség, némi apróság... Én szeretem ezt a stílust, de nem mindenkinek való, neked a sajátodat kell megtalálnod. Bármivel fogyhatsz, mennyiség kérdése, persze ha az egészség, jó közérzet, jóllakás is számít, akkor kicsit sem mindegy, mit eszel.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyn szépen köszönöm! :)
2016. szept. 7. 06:20
4/5 anonim válasza:
Szerintem egyél könnyebb kajakat úgy h azért figyelsz a kcalra és igyál sok vizet mert az telít
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2016. okt. 2. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!