Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kg-nak nézek ki?

Szerintetek hány kg-nak nézek ki?

Figyelt kérdés

A magasságom 178 cm, a korom pedig 24.

[link]

2016. szept. 6. 19:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

+1 a 20-asnak: én is kiváncsi vagyok.

Kérdező: kinek mondod el, hogy 68 kg van, aki nem LÁT, hogy nem vagy kövér?

Chaten, vagy hol? Komolyan többet jelent egy szám, mint a tükör???

2016. szept. 8. 08:39
 22/25 A kérdező kommentje:
Igen, pl chaten beszélgettem valakivel, kérdezte hány kg vagyok, aztán miután megmondtam, már szóba sem akart állni velem :D
2016. szept. 9. 22:56
 23/25 hosszúhajú ***** válasza:

akkor küldd el neki ezt a fényképet és írd alá, hogy "erről maradtál le" :D

nyisd fel a szemét hogy ne legyenek előítéletei

2016. szept. 9. 23:09
 24/25 anonim válasza:

Szerintem is 55-60. Szép magas vagy. :)

24F, 190 cm/85 kg :D

2016. dec. 16. 12:35
 25/25 anonim válasza:
A kép ugyan nem elérhető, de a tippek alapján egy egészséges alkatú, vagy kicsit vékonyabb lány lehetsz. De soha nem értettem az ilyen jellegű kérdéseket. Elég objektív mérőszámai vannak az ember alkatának: testtömeg, mell-/derék-/csípőbőség, végtagok hossza/kerülete, stb. Mérd meg a paramétereid, sorold be magad megbízható források alapján. Miért mások "szubjektív" szemmértéke érdekel? Aki lehetőséget lát abban, hogy némi dicsérettel a bizalmadba férkőzzön, úgyis a remélt választ adja. Aki troll, réti paraszt, vagy szimplán a sokkal vékonyabb / teltebb nőket szereti, az pedig olyat talál mondani, amitől nem lesz jobb az önértékelésed. A kedved meg pláne nem.
2018. okt. 21. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!