A " mindenből egy kicsit " módszer hogyan válhat be?
Alapvetően vázolom a problémát. A testednek szüksége van egy adott kalóriamennyiségre. Ezzel tisztában kell lenni. Ha a kelleténél több kalóriát fogyasztasz el, akkor a tested zsírként tárolja a felesleget. Ha túl keveset, akkor kénytelen lesz zsírból nyerni az energiát. DE!
Ha nagyon keveset eszel és az a kevés mondjuk kifli meg pattogatott kukorica, amelyeknek semmilyen normálisan felhasználható tápanyagtartalma nincsen, akkor a tested elkezdi szépen lebontani az izmaidat is, hogy fehérjéhez jusson. Ilyenkor a súly szépen megy lefele, de a tested éhezni fog és az első nagyobb kajálás után szinte mindent zsírban tárol.
Láttam már olyan koplaló embert, aki 4 hónap alatt lefogyott 40 kilót és a szervezete nem bírta tovább, arra utasította, hogy kezdjen el zabálni. Az illető 14 nap alatt 35 kilót hízott zsírban, kórházba került és alig tudták megmenteni.
Na mindegy, a lényeg az, hogy a mindenből egy kicsit módszer a testednek nem jó. Tudnod kell, hogy mit fogyasztasz és hogy mennyit. Inkább táplálkozz bőségesen, de tápláló ételekből.
Rövidtávon nem számít, de mint írtam, hosszútávon igen. Lefogyni bármivel lehet, tartani az egészséges súlyt viszont csak és kizárólag akkor tudod, hogy a fogyás alatt és után is elkötelezed magad a jó minőségű ételek mellett, magyarul életmódot váltasz.
Ha úgymond szemét kajákkal fogysz le, akkor a jojó effektus fog fellépni, magyarul visszaszedsz mindent, sőt még többet is.
tartós fogyás=életmódváltás
Szia!
Nekem Béres Alexandra módszere vált be: megmondja, hogy miből lehet és mennyit enni:
www.beresalexandra.hu
Ez most remélem nem valami reklám volt
...köszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!