Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ez az etrend? Sikerulhe...

Milyen ez az etrend? Sikerulhet igy lefogyni?

Figyelt kérdés

14 eves vagyok, 162 cm, 55 kg, a celom 48 kg.

Az etrend:

-reggelire valamilyen bolti zabkasa (activia).Vagy egy "fitness papucsot" eszem. Ez olyan 8-9 korul van, 11 korul pedig valamilyen kisebb gyumolcs.

Ebedre amit a menzan adnak, a foetel felet kb.

Uzsonnara egy gyumolcs, vagy joghurt, neha megesik egy kisebb rozsos szendvics.

Vacsira konnyu etelek, zoldseges rantotta, turos dolgok, salatak.

Naponta iszom teat (reggel mindig, napkozben vagy este pedig attol fuggoen mikor erek ra). Sok folyadekot iszom, ee naponta sokat setalok.

Ez igy mukodhet?

2016. szept. 5. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen a helyedben nem diétáznék! Még a szervezeted fejlődésben van és ilyenkor van szüksége a normális étkezésre! Persze példaértékű, h már most odafigyelsz a kajálásodra!
2016. szept. 5. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne fogyni akarj, hanem egészségesen élni. Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget (vitaminok miatt), étkezz változatosan, kerüld a nagyon cukros, sós, olajas, zsíros ételeket. Persze heti 1-2 chips, vagy csoki bőven belefér, a lényeg, hogy ne napi szinten egyél rossz nasikat.
2016. szept. 5. 22:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Az Activia zabkása csak nevében zabkása, valójában sima joghurt némi zabpehellyel, tapasztalatból mondom, hogy rövid ideig laktat, pedig én nem szoktam sokat reggelizni.
2016. szept. 6. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!