Mennyit kell fogynom?
Figyelt kérdés
154cm vagyok es 54 kg
10-et kéne?Anyám momdta:(
2016. szept. 4. 22:37
1/12 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy egy 54 kg-os lánynak fogynia kéne. Pláne 10 kg-ot. 23/F
4/12 A kérdező kommentje:
5-öt hu ez már jobb.Köszi de nemtudom...
2016. szept. 4. 22:53
5/12 anonim válasza:
154 cm vagyok, 53 kg. Eszedbe ne jusson 10kg-t fogyni!!! Az is sokat számit, hogyan oszlik el rajtad. Én is látom magamon hogy 1-2kg ha lemenne nem lenne baj, de 10kg nagyon sok. Te hogy érzed igy magad? Elégedett vagy? Csak anyád miatt ne akarj fogyni.
7/12 anonim válasza:
jajj, túl késő van már troll posztokhoz :D
8/12 anonim válasza:
Rosszabb képet nem találtál, most komolyan?
Nos, mi nem tudhatjuk a választ. A számok alapján bizonyára fogynod kell, hiába kis súly az 54 kiló, ehhez a magassághoz törvényszerűen jár hozzá némi felesleg, hacsak nem kokszol az ember. Hogy ez okésan eloszló felesleg vagy zavaró, azt nem tudhatom. Nyilván nem kell mindenkinek szálkásnak lennie, némi felesleggel még nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!