Ezzel tudok fogyni?
Azzal tudok fogyni, ha mindig éppen csak annyit eszek, hogy egy kicsit éhes maradjak? És így napi négyszer étkezem, reggelire kenyér valamivel, ebédre főttétel, uzsonnára egy kis gyümölcs, és vacsorára is gyümölcs, vagy kenyér valamivel. Ahogy már írtam, minden étkezésnél csak éppenhogy annyit eszek, amennyire pont szüksége van még a szervezetem.
Emellett futni járok, napi 5 kilométert.
Ezzel így tudok fogyni? Eddig csak két kilométereket futottam, de étkezéseknél teleettem magam, és délután nasiztam is
Ki tudja, nálad ez hogy van? De most akkor annyit eszel, amennyire szüksége van a szervezetednek (ez a súlytartás) vagy amivel éhes maradsz (ez bármi lehet)?
Mindenesetre az éhség nem megbízható. Jó étrend mellett sokaknál biztos az, de ez nem ilyen egyszerű. Éheztem már végig alapos kalóriatöbbletes napot (nagyon sok szénhidrátot vittem be zöldség formájában s ez nekem nem laktató :D biztos nem mindig ez lett volna a hatás, de történt ilyen) s nulla éhséggel s étvággyal, remekül elvoltam 1000 vagy 0 kcal mellett, persze csak röviden, ezek tarthatatlan böjtöcskék voltak.
Az étrend és sokaknál az időzítés is sokat számít. Vagy az étkezések mérete, többször hallottam, hogy valaki 5 kisebb étkezésnél folyton éhes, 3 nagyobbnál minden OK, ugyanannyi étel mellett.
Ahogy már írtam, az éhség nem megbízható. Még nem számoltam ki, de ma durván keveset ettem s azt is úgy kellett magamba pakolnom, egyáltalán nem kívántam, bár rám ez nem jellemző. De egy emlékezetes ebédkor 2500 kcal után falkaparó éhségem volt, minden ok nélkül.
Sokan előadják, hogy de ők kipukkadnak napi 6-800 kcaltól, ők nem éheznek. De igen, mert nem az éhség mutatja meg, hogy mire van szüksége a testnek (mondjuk náluk erős önszuggesztiót sejtek).
Azzal tudsz fogyni, ha kalóriadeficitben eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!