Helyrejön valamennyire a mellem?
Figyelt kérdés
Alapból nem voltam kövér de le akartam adni 2-4 kilót. Tornáztam is, sokat mozogtam, egészségesebben táplálkozom. A bőröm szép fényes lett, egészségesen néz ki, a narancsbőr is csökkent szóval meg vagyok elégedve. 163/56 voltam, most pedig 163/52 vagyok. A mellem nem volt nagy de most még kisebb lett. A-s kosár kell viszont egy kicsit lógnak hiába kicsik. Az a kérdésem, hogy ha folytatom az életmódom, el tudom-e érni azt, hogy feszesebbek legyenek?2016. szept. 1. 13:32
1/3 anonim 

válasza:

Nem, ezek öröklött dolgok. Ha hízol, feszesebb lehet, vagy tetethetsz be szilikont.
2/3 anonim 

válasza:

Nekem is kis melleim voltak mindig, aztán először 10 kg hízás miatt, majd terhesség és szoptatás alatt főleg jócskán megnőttek, 75A-ról felmentem 80/B-re. Majd kb. 1 éve lefogytam, sajnos a melleimből is (75/A-ra). Először nekem is lötyik voltak, de mostanra már sokat feszesedtek, szinte pont ugyanúgy néznek ki most, mint 18 éves koromban. Szerintem leginkább idő kérdése, bár valószínűleg az egészséges táplálkozás és életmód is közrejátszik.
3/3 A kérdező kommentje:
Remélem nekem is helyreállnak egy kicsit, majdnem olyanok mint amit szeretnék. Nagyon nem lógnak de veszitettek a teltségükből. Alul teltek felül meg szinte laposak. Meghizni nekem azért nem jó ötlet, mert minden a fenekemre és combomra megy, felülre meg alig valami.
2016. szept. 1. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!