Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha este 6 után nem eszem csak...

Ha este 6 után nem eszem csak vizet iszom akkor fogyás lehetséges?

Figyelt kérdés

2016. aug. 30. 19:47
1 2
 11/13 donmogyoróscsirke ***** válasza:
#9 és #4 köszönöm szépen. Egyáltalán nem a tiedhez reagáltam hanem általánosságban ! :)
2016. aug. 30. 21:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Félelmetes, hogy sokan mennyire alulműveltek természettudományok és egészségtan terén.

Mondd meg, mi az a 6 óra, mitől olyan szent időpont? 18:00 előtt globálisan elszublimálnak a megevett szénhidrátok? Vagy egy központi kapcsolóval mindenkinek 18:00-kor kapcsolják be az emésztését? Vagy mégis mi?

Értem én, hogy bizonyos okokból nem tanácsos lefekvés előtt enni, de egyrészt ez a 6 óra csöppet tólzás, másrészt az e köré épített hiszti is túlzás.

Komolyan, röhejes, amit sokan csinálnak, hogy 18:00 után inkább szenvednek meg rinyálnak még egy szem cukorka miatt is, másnap meg annyit esznek, mint egy hadsereg, aztán meg csodálkoznak, hogy folyamatosan híznak, pedig 18:00 után már nem is esznek. Agybaj.

A másik véglet meg pont azok, akik azt hiszik, a koplalás megoldás mindenre. Persze, normálisan táplálkozni és mozogni már lusták, csak épp azt felejtik el, hogy a szélsőséges mértékű táplálékmegvonással lehet, hogy fogynak, de hogy az egészségre nagy mértékben káros, amit tesznek, azzal már nem foglalkoznak. Többségük nem is tud róla.

2016. aug. 30. 22:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező én 2 éve a harcosok étrendjét csinálom, és leadtam vele 40kg-ot... pedig pont arról szól, hogy egész nap zöldséget eszem és csak este egy nagy lakoma keretében minden mást.... általában 21:00 fele...
2016. aug. 31. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!