1 hónap alatt hasból hogyan lehetne leadni?
Étrend/torna/gyakorlatok
A válaszokat előre is köszönöm!
azt vettem észre hogy a hasamon hiába nincs sok zsír mégis baromi nagy a belem. aztán kizárásos alapon mindent kipróbáltam már.
szerintem a 4 ütemű fekvőtámasz a legjobb haspréselő gyakorlat. amikor nyúl ugrásban felugrasz állásba, ninyújtózol majd vissza nyúlugrásban fekvőtámaszba... na ez a nyúlugrás rész az egész melkast úgy kifacsarja mint az atom...
ha sok 4 ütemű fekvőtámaszt csinálsz lehet hányingered, szarásingered, és olyan jó fekete kupacot csinálsz a klotyón, ugyanis a belekből kisajtolódik az ott évtizedek alatt gyűlő vegyipari kajahulladék amit se megemészteni se más módon kiűríteni nem tudsz és ez ilyen megdagadt bélcsatornát eredményez ami a tápanyag felszívódását is akadályozza... a sörhas ellen is tökéletes, a maláta ugyanúgy emészthetetlenül és kiűríthetetlenül felhalmozódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!