A TUC nevű győriédes keksz hízlal? Mit egyek ha nem akarok hízni?
Basszus!!!Ez a kerdes most komoly? Hat ne kekszet egyel, ha dietazol!!!Ezzel az erovel ehetnel cukrozott kenyeret is, ugyanott vagy.
En ha edessegre kivanok akkor altalaban fogok egy keves turot, teszek bele pici mezet, meg mondjuk epret, vagy meggyet vagy ilyesmit meg egy kanal natur joghurtot. Az mondjuk tok finom. Szoktam neha teljes kiorlesu sutit is csinalni, de az ilyeneket en mondjuk eszem nyugodt szivvel, mert en edzek rendesen, so ha megkivanom johet neha a csoki is(alap nem szeretem az edeset...szerencses vagyok:)). Ha nem sportolsz, talalsz egy rakat alternativat mit keszithetsz amiben alacsony a karbohidrat es ha mast nem csomagolsz belole masnapra par darabot ha esetleg edessegre kivannal. Van alternativa boven a neten, lehet valogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!