Tudom, hülye kérdés de normális válaszokat várok?
Nem hiszem hogy egy-egy iylen alkalomtól meg híznál :)
De próbáld ki az én modszeremet: hat után nem eszek. Nekem tesóm ajánlotta (30/L), aki ezzel ugyan az első egy hónapban nem fogyott, de a másodiktól kezdve már minden héten lementróla 1-05 kiló :) Nálam is nagyon bevált :) Szerintem neked sem ártana :) Nameg sportolj! De az eredeti kérdésre a cálaszom: nem nemhinném, hogy enyitől meghiznál! :) Az viszont, hogy napi 5-ször eszel nagyon jó! Nekem nincsen rá energiám (kaját elkészíteni,megteríteni,megenni,elpakolni. stb) meg időm se... :) (15/L)
Mostmár, hogy itt a tavasz eléggé sok gyümölcs közül válaogathatsz!pl.: narancs,barack,eper,szeder áfonya, stb.
De itt van egy kcal táblázat: [link]
Fogyni csak úgy lehet, hogy nem eszel és folyton mozogsz megállás nélkül! Ha egy kicsit is eszel már híztál is.
A fogyás olyan dolog, hogy amikor már nincs a szervezetedbe elég táplálék akkor a tested szó szerint meg eszi saját magát vagyis a zsírt amit raktárólt.
khm... Nem nem eszel, hanem kevesebbet eszel mit amenyit mozgással le adsz. Nem mind1 :D
Ha pl. napi 4.000 kcal-t tornázol le közben meg 2.500-at viszel be akkor máris fogysz. de ha csak 1.500-at adsz le és e mellet ugyanannyit eszel akkor hízol :)
ha többet viszel be mint amenyit elégetsz akkor hízol.
De ha Pénteken 200 kcal-lal kevesebbet vittél be (valami véletlen ok folytán) és vasárnap 100-al többet akkor nem hízol, mert a kettő kiüti egymást. :)
De a legjobb ha mérlegen elenörzöd :) Ha sikerül tartani a sulyodat akkor mindent jól csinálsz! :)
Nézd, ha havonta 1-2-szer többet eszel (sokat) vagy bűnözöl, attól - normális esetben (=ha eddig nem koplaltál) - nem hízol el. De ha minden második nap többet eszel, akkor igen, vissza fogod szedni a kilókat.
Egyébként a diabetikus fagyi sem hízlal kevésbé, mint a rendes, akkor mindenki azt enné. De nyugodtan egyél havonta 2-3-szor fagyit (akár normálisat), persze nem egy vödörrel, hanem 2 gombócot.
Ikeában lehet kapni olyan edényt, amiben pálcikás jégkérmet lehet csinálni. Ha joghurtból megcsinálod otthon a fagyit mézzel, sok gyümölccsel, az még jobb, azt akár rendszeresen is eheted. A lényeg, hogy ne legyen teletömve finomított cukorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!