Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék úgy 5-7...

Fogyni szeretnék úgy 5-7 kilót! Hogyan?

Figyelt kérdés

A jelenlegi bmi-m 24,2

Normál: 18,5 - 24,9

Egy kicsit fogyni szeretnék,mert úgy jobban érezném magam. Ez az 5-7kg fogyás mennyi idő alatt jöhetne össze,illetve hogyan?

L

2016. aug. 15. 03:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Étrend plusz mozgás. Sokáig tart.
2016. aug. 15. 06:19
 2/5 anonim válasza:
20%
Sziasztok! Tudom nem konkrétan ide tartozik de mi próbálkoztunk egy pasival és én annyira egészségesen akartam élni es fogyni akartam h bomba alakom legyen és felkeltem reggel ittam egy pohár vizet,délbe max.féltányér ételt ettem vagy szendvicset,délután 2-en vagy 4-en (barátnőm es akivel o probalkoztak) megettunk egy csomag skittles cukorkát,este (6kor) ettem egy szendvicset,meg még 8-kor megettem magába egy kápia paprikát,ennyi volt a napi etkezesem,nyugi azért délután is ittam vizet! Kerek 1 hét alatt lement rólam 1,7kg!!! Kérlek ezt az őrültséget senki ne csinálja utánam!!!!!! Előnye:szebbnek láttam magamat! Hátránya:késett 3 hetet a menstruációm,a hajamat lekellett vágatni mert annyira roncsolt volt a szép erős hosszú növesztett körmeimnek is bucsut inhettem! Azóta nem csinálom ezt az őrültséget de azért még most egészesen eszek de ilyen h nutella meg ilyenek nincsenek mondjuk azért van egy "bűnös" napom amikor anyával megeszünk egy kinder buenot vagy valami ilyesmi de meg mindig nem kívánok nutellat pedig a szüleim vettek egy 4 üveggel de azt csak az ocsem fogyasztja de a fogyásom elott se voltam nutella fan! Hát kedves kérdező sajnos erre nem tudok válaszolni! Lány vagyok!
2016. aug. 15. 08:45
 3/5 anonim válasza:
Siker sztorim : Én kb. 4 hónap alatt dobtam le 15 kg.-t,szimplán csak keveset ettem ugyan abból amiből a fogyózás előtt is..CSAK!-nem ettem kenyeret (azért néha voltak bűnbeesések :"D),minimum 2L vizet ittam,a zsírt is megvontam,a fehérjét próbáltam mindig növelni,naponta mozogtam 45-60 percet (nem kell hogy kemény edzés legyen..),KALÓRIÁT SZÁMOLTAM (elejébe kb. 1600 kcal naponta,utóljába 1400 körül),vezettem hogy mit eszek meg naponta és hogy mennyit (az interneten egy weboldalon..),motivációs videókat néztem,kb ennyi...és még annyi,hogy az agynak szénhidrátra van szüksége a gondolkodásra (legalább is én így tudom,de nem biztos,hogy helyesen :"D),tehát ha te sokat tanulsz akkor egyél mindenféleképpen szénhidrátot,én is ettem,csak keveset,és a fogyózás miatt kicsit romlott a sulis átlagom,de nem vészes :) ezért egyél szénhidrátot is,csak tartsd be a kalória kereted,amit weboldalakon ki is tudsz számolni :)
2016. aug. 15. 12:29
 4/5 anonim válasza:
És még annyi,hogy lefekvés előtt kb.3-4 órával nem ettem semmit :)
2016. aug. 15. 12:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:))
2016. aug. 15. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!