Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ehhez mit szóltok? Ki próbálta?

Ehhez mit szóltok? Ki próbálta?

Figyelt kérdés

Nos először is tisztázzuk, hogy nem keresek semmilyen csoda diétát, csak kíváncsi vagyok, hogy valaki probálta-e már. Egészségesen fogytam már 5-6 kilót, mindenféle káros fogyi nélkül, de tulajdonképpen ez amiről kérdezek nem koplalós. Na ezt irta valaki, akit nem ismerek:

Egy tuti recept: (Egy nagyon híres, Romániában élő, de ukrán származású természetgyógyásztól kaptam meg, kb. 5 éve) Ahány kilót szeretnél leadni, annyi napig csak főtt rizst ehetsz, akármilyen párolt zöldséggel együtt, de szigorúan só nélkül!! (Ugyanis, a só a legerősebb vízmegkötő a szervezetben.) Inni csakis ásványvizet (nem csapvizet!)és 100%-os gyümölcsleveket lehet! A szép az egészben az, h mind a rizsből, mind a zöldségből AKÁRMENNYIT ehetsz egész nap!!! A rizsben van egyedül egy olyan enzim, ami a legalaposabbat tisztítja - sejtszinten - az emberi szervezetet! Nem akarom túldicsérni, de ez a diéta MINDENKINEK bevált, akinek elmondtam és csinálta is! És, még egy jó hír: inkább többet fogytak, mint amennyi napig csinálták! Pl. a barátnőm anyukája 5 kilót akart leadni, és az 5 nap után 7-et fogyott!

az egyik legjobb dolog ebben a diétában -, hogy az a bizonyos enzim a rizsben olyan alaposan letakarítja a bélbolyhokról a lerakódott méreganyagokat és zsírt, hogy a diéta után minden táplálék sokkal könnyebben megemésztődik és kiválasztódik, nem fognak újra lerakódni!! 

Egyébként, egy évben egyszer amúgy sem ártana senkinek sem pár nap rizskúra! 

1.)Az első szabály az, h csak RIZST (mindegy, h fehéret, vagy barna rizst - bár, szerintem, a barna rizs önmagában is finomabb, mint a fehér) ÉS HOZZÁ PÁROLT ZÖLDSÉGET lehet enni, BÁRMILYEN MENNYISÉGBEN!!! Komolyan! (Zöldségből akár nyersen is lehet bármit, bármennyi mennyiségben, amikor csak kívánja a szervezet, de gyümölcsöt csak 100%-os gyümölcslé formájában - mert így koncentráltabb és aránylag több benne a víz.) 

2.) SÓT SEMMIKÉPPEN NE TEGYETEK BELE! (Ha már végképp nem bírod só nélkül, tényleg csak egy mini csipetet egy adag rizshez! De, inkább semennyit, mert a só erős vízmegkötő!) 

3.) Inni minél többet kell egész nap - segíteni a tisztító hatást -, de CSAK ÁSVÁNYVÍZ ÉS 100%-OS GYÜMÖLCSLÉ JÖHET SZÓBA! Nincs apelláta, csapvizet egyáltalán nem kellene a rizskúra alatt! 

VÉLEMÉNYEK???

2010. ápr. 19. 15:01
1 2
 11/18 anonim válasza:
erről már én is hallottam, de nem próbáltam ki. Testalkatomat tekintve nem kell fogynom, "jó bőrben vagyok", de nagyon kíváncsivá tettél, hogy ilyenek léteznek, ugyhogy jövőhéten 3 napig kipróbálom. Majd értesítelek az eredményről
2010. ápr. 21. 09:01
 12/18 anonim ***** válasza:

1. A só a vizet köti meg, nem a zsírt. Vagyis attól, hogy a viz kimegy, még nem fogytál, saját magadat vered át (kilóban).

Persze a természetellenes vizesedés más dolog, de az nem hízástól van, hanem pl. szívproblémák stb. miatt, annak a kivizsgálása és gyógyítása orvosra tartozik.

2. Sóra is szüksége van a szervezetnek (lásd hiánybetegség), persze nem mindegy, milyen mennyiségben. Nem szabad túlzottan sózni, de anélkül sem jó.

3. A 100%-os gyümölcslé kb. ugyanolyan szar, mint a kóla. A többi marketing. (Ez nem vonatkozik a frissen facsartra, ami tényleg jó, de ott meg kár a gyümölcs többi részéért, kellene a rost is.)

4. Szerinted hány napig lehet sótlan kaján élni, ami minden nap ugyanaz? Újabb betarthatatlan csodadiéta, pedig csodák nincsenek.

2010. ápr. 21. 12:10
 13/18 anonim ***** válasza:
kamuszaga van :S lehet h ha 3 napig rizst eszel 3 kgt fogsz, de 3 nap alatt utána visszajön 4. több kilótól így megszabadul nem hiszem hogy lehet, de mindegy mert ezt egy a sok kamucsodadiéták közül. 3-4 kilótól úgyis megszabadulhatsz ha kicsit odafigyelsz mit eszel.
2010. ápr. 21. 22:59
 14/18 anonim ***** válasza:
A koplalás is működik, lehet ez is. De nem normális! Helyes étrend! Ez nem az.
2010. ápr. 22. 07:08
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát persze én is egyetértek veletek. Az a baj, hogy az a 3-4 kiló nem mozdul. Már kb 5öt leadtam, de ha ennél jobban csökkentem a kalóriabevitelt, az már nem egészséges. Ja és ez életmódváltás, attól nem hagyom abba, plusz sport persze. De a többi kiló rajtam marad úgy tűnik.
2010. ápr. 22. 07:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Hello! kiprobaltad? Ha igen, hogy megy?
2010. ápr. 27. 00:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Oi! Makacs zsírnál szerintem le kell lőni a szénhidrátot minimumra, és növelni legalább 15 perccel az aerobot. Esetleg még a lenmagolaj is bevethető
2010. ápr. 27. 01:11
 18/18 A kérdező kommentje:

Nem próbáltam, nem is fogom szerintem. Gondoltam lesz olyan válaszoló aki már próbálta.

Az étrendemen nem akarok változtatni, ez igy pont jó, egészséges és tartható, amúgy egyébként is csak reggel eszem szénhidrátot általában. Ritkán esik meg, hogy délután is. Majd a sportot fogom nővelni.

2010. ápr. 27. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!